Svaštara

Najsnalažljiviji horoskopski znak

Ljudi u ovom znaku nikada ne bi trebalo da se sekiraju za posao i budućnost. Njihov problem biće u tome da odaberu jednu od brojnih prilika koje im stoje na raspolaganju.

Muškarac - Business-klinika.com

Pronalaze više različitih karijera u kojima mogu dostići neki značajniji uspjeh. Imaju talenat za sve njih, a žele da se oprobaju u svakoj, piše “Krstarica“.

Teško se koncentrišu na jedan posao, tako da ne mogu da donesu konačnu odluku i cijelog života prelaze sa jedne stvari na drugu. Ako se i desi neki neuspjeh, to nije zbog nedostatka sposobnosti, već zbog nedostatka volje da se bave samo jednom stvari.

Ukoliko im pođe za rukom da se usredsrede samo na jedan posao i da sebe disciplinuju, mogu da postignu briljantnu karijeru.

Njihova dosjetljivost daje im široke mogućnosti za javne govore, što sa sposobnošću da sklapaju prijateljstva, daje mogućnosti za uspjeh u nekoj vrsti političke karijere. Žurnalistika, medicina, pravo ili neke duhovne djelatnosti – oblasti u kojima mogu uspjeti.

Srećni brojevi su šest, pet, osam, povoljni dani srijeda, petak, a boje plava i siva.

Poznate ličnosti koje su rođene u ovome znaku su Dante, Kepler, Vagner, Grig, Bernard Šo, Klemanso, Vladimir Nazor, Aleksa Šantić.

To su BLIZANCI (od 21. maja do 21. juna).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh