Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za septembar – Šta bi mogli očekivati Jarac, Vodolija i Ribe

Šta bi mogli očekivati Jarac, Vodolija i Ribe.

Horoskop - Krstarica.com

Jarac: Omogućite sebi i svojim voljenima ugodnu i prijateljsku atmosferu, tako da se svi koji su u vašem društvu osjećaju ugodno i opušteno. Neki Jarčevi bi se mogli odlučiti na putovanje u septembru pa će potrošiti mnogo vremena na prilagođavanje rasporedu i obavezama koje imaju.

Poslije toga će uslijediti period stagniranja. Konačno biste mogli naći vremena da se posvetite aktivnostima koje volite i koje vam prijaju. Vaša će pažnja u velikoj mjeri biti usmjerena na osobe rođene pod znakom Bika, Vage i Škorpije, s kojima ćete pronaći zajednički jezik u umjetnosti, muzici i drugim hobijima koji vas povezuju.

Zajednička porodična večera donijeće vam sentimentalno raspoloženje, a pitanja vezana za porodicu će biti naglašena. Takođe, u ovom periodu ćete planirati neke važne stvari za koje niste imali vremena prije. Najpovoljniji dani u septembru za vas bi mogli biti 6, 9, 16, 22, 23.

Vodolija: Vaša sklonost analizi će doći do izražaja, pa ćete često razmatrati prednosti i nedostatke svake odluke koju donesete. Posebno će vas privlačiti ljudi koji imaju slične strasti i zanimanja kao i vi, a intelektualno bi vas najviše mogle privući osobe rođene u znaku Djevice ili Blizanaca.

Krajem mjeseca neke Vodolije bi mogle očekivati poslovno putovanje. Moći ćete se dokazati na novom terenu, pred ljudima koje ne poznajete i koji nisu upoznati sa vašim sposobnostima. Dajte sve od sebe i nećete požaliti. Najsrećniji dani u septembru za Vodolije bi mogli biti 3, 8, 11, 24, 29.

Ribe: Septembar bi mogao biti mjesec u kojem biste mogli donijeti neke jako važne odluke vezane za vašu budućnost. To bi vas moglo motivisati da promijenite način na koji se ponašate prema nekim ljudima i napredujete u vašoj karijeri.

U svakom trenutku bit ćete praćeni bistrinom uma, kao i sposobnošću da brzo procijenite šta bi vrijedilo završiti i u kojem će smjeru krenuti. U septembru biste mogli dobiti priliku da se isprobate u nekim područima koja su vam nepoznata. Biće ovo jako zanimljiv i uzbudljiv zadatak za vas.

Bilo bi dobro da povedete malo računa o sebi i svom izgledu. Najpovoljniji dani za Ribe bi mogli biti 6, 10, 18, 26, 30., piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh