Svaštara

U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KRIJU SE NAJBOLJE ŽENE ZA BRAK: Blago vašem mužu, pravi je sretnik

Iako su sve žene dobre, neke su ipak malo bolje čak i od onih najboljih… Saznajte među kojim horoskopskim znakovima se kriju najbolje žene za brak!

Brak - Congerdesign/pixabay.com

JARAC (22. 12. – 20. 1.)
Ukoliko želite sliku tipične žene iz filmova i časopisa, pripadnice ovog znaka možda i nisu najbolji izbor za vas. To ne znači da ona neće stvoriti miran i prepun ljubavi dom za svoju porodicu, ona će biti odlična u tome, ali pripadnice ovog znaka mogu biti tvrdoglave i uporne, te život s njima neće biti uvijek lagan. One su takođe jako neovisne i živahne prirode, tako ćete imati pravi test strpljenja.

S druge strane, žene u znaku Jarca su strahovito vjerne i uvijek čuvaju leđa svog partnera, tako da se ne morate brinuti kada stvari krenu loše – uvijek je tu! Samo pazite da je ne povrijedite – ako to učinite previše puta, ona će postati hladna, daleka i bez emocija. Pripadnice ovog znaka mogu izgledati teške i hladne, ali su u suštini jako nježne, te je najbolje da nekad zadržite neke stvari za sebe.

KONAČNA PRESUDA
Možda nije savršena supruga iz filma ili knjige, ali uz strpljenje postat će Vaš odličan pratilac za cijeli život.

VODOLIJA (21. 1. – 18. 2.)
Ukoliko izlazite s pripadnicama ovog znaka, moguće je da uopšte neće biti sigurni da li je to osoba za cijeli život – obično su nestrpljive i nisu spremne posvetiti se, što će vam izgledati kao da vas ne vole dovoljno da bi se smirile i provele ostatak života upravo s vama. No, istina je daleko od toga, žene Vodolije jednostavno žele biti sigurne da su našle pravu osobu prije donošenja bilo kakve odluke.

One su obično društvene i uvijek otvorene za nova iskustva, tako da je važno da vaša veza ne postane samo rutina – u suprotnom, može joj dosaditi i otići će u potrazi za nečim novim. Ovo je može učiniti nepouzdanim partnerom za život, a to je najvjerovatnije posljednja stvar koju želite.

KONAČNA PRESUDA
Ukoliko je možete činite sretnom i vezu začiniti interesantnim detaljima i sitnicama, život će vam biti velika avantura – ukoliko ne, onda se uopšte ne upuštajte u vezu.

RIBE (19. 2. – 20. 3.)
Ukoliko žudite za brakom koji izgleda kao nešto iz romantičnih filmova, pripadnice znaka RIbe su vaš najbolji izbor. Ona zaista vjeruje u ljubav i sigurna je da je brak nešto čudesno i vrijedno borbe. Ona nikada neće odustati od vas ili od vašeg braka, bez obzira šta se desilo, što je lijepo znati – i ne treba to koristiti. Potrebno je jako puno vremena da je osvojite, ali kada se to desi neće oklijevati da vas uvijek stavi na prvo mjesto.

Ukoliko oženite pripadnice ovog znaka, morate biti svjesni njezine potrebe za privatnošću i morate biti strpljivi jer je kapriciozna – ukoliko to uspijete, ona će doista donijeti magiju u vaš dom i stvoriti pravo ljubavno gnijezdo.

KONAČNA PRESUDA
Ukoliko želite brak koji ste vidjeli u romantičnim filmovima, izaberite pripadnice ovog horoskopskog znaka – ali budite i spremni da se bavite njenim hirovima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh