Svaštara

OVO SU NAJSRETNIJI DATUMI U AVGUSTU! Dobro ih ZAPAMTITE jer donose priliku za napredovanje i velike životne PROMJENE

Prema astrologiji, kako bismo odredili povoljne i nepovoljne dane u nekom vremenskom periodu, najbolje je pratiti lunarni kalendar u kojem se otkrivaju faze Mjeseca, kao i uticaj lunarne energije na naš život.

Horoskop - Astrolook.com

Da li će određeni dan biti pozitivna ili negativan, zavisi sve od položaja Mjeseca, njegove faze, kao i od horoskopskog znaka u kojem se u tom periodu nalazi, piše Lovesensa.

Otkrivamo koji će dani u avgustu biti najsretniji prema lunarnom kalendaru:

3. avgust – Mjesec u Blizancima

Ovo je dan kada prestajete da igrate ulogu žrtve i počinjete da vjerujete u sebe. Shvatit ćete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Povoljan je dan za prihvatanje sopstvene prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu sa izazovima jer ćemo imati nevjerovatnu snagu.

7. avgust – Mjesec u Lavu

Ovo je dan kada se unosi svijetlost u sve sfere života, trenutak mira i blagostanja. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme i činjenje dobrih dela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

14. avgust – Mjesec u Škorpiji

Komunikacija je ključna na ovaj dan, a vaše riječi će imati veliku snagu. Očekuje vas prijatan raplet događaja na poslu jer ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Druželjubivi ste, komunikativni i tačno znate šta treba da kažete. Zbog toga je ovaj dan fantastičan za pregovore, dogovre i potpisivanje važnih ugovora.

19. avgust – Mjesec u Jarcu

Moguć je susret dve sličlne prirode koje se snažno privlače. Idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vođstvo nad materijalnim. Bićete zahvalni i imati pojačano razumevanje, pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.

23. avgust – Mjesec u Ribama

Divan trenutak za otpuštanje napetosti i priporema za dobar odmor koji vaa je neophodan. Svaki događaj biće prijatan, odnosi u savršenom redu, a vi ćete imati osjećaj da ste napokon uspostavili harmoniju u svom životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh