Svaštara

Trebalo je da imaju vjenčanje iz snova, a kada su zaigrali prvi ples, mlada je ODMAH završila u bolnici

Nevjerovatan peh koji će, na žalost, pamtiti čitavog života.

Mlada - Screenshot

Mladenci Džuli Ben i Pol Rihter iz Filadelfije neće pamtiti svoju svadbu po dobrom. Najprije im je vjenčanje odloženo zbog koronavirusa, a kada su se konačno vjenčali 3. jula, na proslavi im se dogodio neviđeni peh.

Naime, u tom momentu srećni par zaigrao je prvi ples pred godima, ali u tom trenutku mlada je povrijedila nogu, nakon čega nije mogla da se pomjeri.

U trenucima kada je Pol držao za ruku Džuli koja je bila u polu ležećem položaju i pokušao da je poljubi, ona je iščašila koljeno, pustila bolan krik i pozivala u pomoć.

Gosti su ostali zatečeni, a nevjesta je hramljući i sa bolnom grimasom napustila plesni podijum.

Džuli je brzo prebačena u bolnicu, gdje su lekari ustanovili da joj je koleno izletjelo iz ležišta.

Kasnije je za magazin Pipl objasnila cjelokupnu agoniju iz bolnice.

Ljekar je uzeo moje koljeno u ruku, podupirući ga da bi ga vratio u ležište. Nikad u životu nisam osjetila takav bol. Od kada mi se ovo dogodilo,mnogo više ću poštovati sportiste koji doživljavaju svakakve povrede i igraju povrijeđeni. Jednom sam kao dijete doživjela prijelom prsta, ali nikad nisam iščašila koljeno. Ovo je daleko gore – navela je Džuli.

Njena sestra je podijelila fotografiju iz bolnice gdje je Džuli i dalje bila u vjenčanici i u invalidskim kolicima, apelovavši na mladence da ne pokušavaju akrobatske plesove na svadbi, da ih ne bi zadesila slična sudbina, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh