Svaštara

Majka strahuje zbog mogućih nereda na kćerkinoj sahrani: Njenu mezimicu zadesila je STRAŠNA SUDBINA

Dobija poruke upozorenja.

Semina Halivel -Liverpool Echo

Semina Halivel (12) umrla je 12. jula posle četiri dana provedenih u bolnici, a prema navodima medija i njene majke, djevojčica je preminula od posljedica si*ovanja.

Njena majka Rejčel organizovala je službu za komemoraciju i sahranu kćerke, ali se plaši da bi počinioci gnusnog čina to mogli da pokvare i unište ceremoniju posljednjeg pozdrava Semine.

Rejčel je navela da će komemoracija i sahrana biti održana u crkvi Svetog Patrika u Mersidiju 23. jula, s tim što je, kako navodi, u međuvremenu dobila zastrašujuće poruke da će doći do tuče i incidenta ukoliko sahrani budu prisustvovale osobe koje “ne bi trebalo tu da budu”.

– Bojim se šta će se desiti. Ako ti ljudi upropaste sahranu moje kćerke, biću dodatno uznemirena – navela je Rejčel, prenosi Liverpool Echo.

Majka je prethodno ovom mediju rekla da joj je Semina neposredno prije smrti rekla da je si*ovana i da je nakon toga zlostavljana i ponižavana na društvenim mrežama.

– Nakon što su joj nasilno oduzeli čednost, Semina je svakodnevno maltretirana putem interneta. Nije mogla to više da podnese – navela je Rejčel.

O tragičnom slučaju preminule djevojčice govorilo se i u britanskom parlamentu prošle sedmice kada je poslanica Apsana Begum zahtjevala da se pokrenu dodatne izmjene zakona o zaštiti djece od s*ksualnog uznemiravanja i zlostavljanja.

Policija je potvrdila da istražuje navode o si*ovanju djevojčice prije nego što je preminula.

– Izvještaj o si*ovanju maloljetnice primljen je 23. marta i navodi se da je 12-godišnjakinja zlostavljana 25. februara u Sautportu. Pokrenuta je istraga o tom slučaju – navodi se u saopštenju policije, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh