Svaštara

Tresao svoju bebu nanevši joj UŽASNE POVREDE: Okrivio suprugu, a zbog ovih riječi pobjesnio je čak i sudija

Nikako nije želio da prizna šta je učinio.

Džošua Mudi - SWNS

Džošua Mudi (25) koji je počinio užas tako što je silovito u bijesu tresao svoju bebu staru sedam sedmica do te mjere da je dječak pretrpio trajno oštećenje mozga, konačno je zatvoren zbog krivičnog dejla zlostavljanja djece opasnog po život.

Mudi je u više navrata govorio da je nevin, da nije učinio ništa i da nikad ne bi povrijedio sopstveno dijete.

Njegova uporna poricanja dovela su do hapšenja drugih članova porodice, uključujući i djetetovu majku, odnosno njegovu suprugu koju je okrivio za to što se dogodilo, prenosi Metro.

Ona je svu muku opisala kao četvorogodišnje “putovanje kroz noćnu moru”.

Mudi je konačno u maju osuđen na tri godine po dvije tačke optužnice za nanošenje teških tjelesnih povreda djetetu.

– Da je bio uračunljiv, mogao je da izbjegne dječakove muke, kao i porodične muke, ali nije “imao petlje” da se suoči sa svojim zločinima – rekla je sudija Penelope Belker.

Mučno zlostavljanje ostavilo je bebu sa trajnim oštećenjem mozga do kraja života, što mu je uzeo kao najotežavajuća okolnost.

Zločin se dogodio ljeta 2017. godine na imanju u Vejkfildu u zapadnom Jorkširu, a odmah nakon što su primijetili da je dječak u nesvijesti, pozvana je hitna pomoć.

Dijete je pretrpilo srčani zastoj i hitno je prebačeno u bolnicu na dječje odjeljenje intenzivne njege u bolnici u Lidsu.

– Povrede su takve da će na dijete uticati do kraja života. Učinili ste ovo i znali ste da vaše ponašanje može ozbiljno da povrijedi i ugrozi život djetetu. Mogli ste da ga poštedite strahovite patnje, ali niste – navela je, između ostalog, sudija Belker, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh