Svaštara

Ako raskidate sa ova 3 znaka Zodijaka, pripremite se na najgore mučenje

Raskidi su uvijek teški, bez obzira na to da li ostavljate ili ste ostavljeni.

Raskid - Ilustracija/Zenskikutak.rs

Preispitivanja svakog poteza, postupka, riječi, poruke… Da li ste uradili sve što ste mogli za svoju vezu ukoliko vam je do nje baš stalo? Da li je druga strana mogla da uradi nešto bolje? Da li, šta ako, a da možda…pitanja sežu u nedogled.

Horoskopski znakovi imaju različit pristup životu, ljubavi, pa tako i raskidima veze, razvodu braka…neko to prihvata mirno, a neki svaki raskid pretvaraju u mali pakao. Zato vam predstavljamo one znakove koji najteže podnose raskid, u svakom smislu te riječi:

Rak
Ljudima rođenim u znaku Raka se preporučuje da dobro razmisle s kim stupaju u vezu. Izuzetno su osjetljivi, pa je svaka oštra riječ za njih poput uboda nožem. Mogu da vole i osjećaju više nego što bi naglas govorili o svojim osjećanjima. Izuzetno se loše nose s raspadom veze i nakon toga mogu biti u dugotrajnoj izolaciji i izuzetno nepristupačni …Krivica koju ćete osjećati poslije raskida sa Rakom izjedat će vas dugo i bolno.

Lav
Njihova priroda je takva da uvijek privlače izuzetno dobre stvari, pa na prekid gledaju jednim zatvorenim okom i prave se kao da se ništa nije desilo. Pretvaraju se da nisu pogođeni i njihov ego im ne dozvoljava da puste suzu. Kada vole, rade to svim srcem i često se dugo sjećaju svoje prve ljubavi. Ovaj vatreni znak se dobro oporavlja nakon prekida i ne dozvoljava sebi da trpi velike posljedice jer je kod njih sve stvar volje. Što ne znači da vam raskid neće debelo naplatiti, kad – tad.

Škorpija
Oni ostaju u vezi po svaku cijenu, do tačke kada više ne mogu biti povrijeđeni. Ljudi rođeni u znaku Škorpije se izuzetno loše nose sa činjenicom da ih osoba sa kojom su u vezi ne voli. Oni to jednostavno osjećaju i ne trebaju im riječi, sve je očigledno. Ovdje nema sredine – ili vas vole ili mrze. Od njih možete očekivati dramu i osvetu u kojoj su vrlo vješti. Proganjat će vas i zapašće vam ideja da sa njima ikada budete u vezi, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh