Svaštara

NAJBOLJI LJUBAVNICI ZODIJAKA: Tri znaka u kojima se rađaju muškarci koji mogu da ZADOVOLJE SVAKU ŽENU

Dame, ako hoćete strastvenog, snažnog i spontanog ljubavnika – izaberite partnera rođenog u nekom od ova tri znaka.

Intimni odnosi - Dnevno.rs/Kolaž

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane u se*su. Ipak, dame, ako biste da od kreveta napravite mjesto za igrice i eksploziju strasti, birajte partnere rođene u ovim horoskopskim znacima.

Ovan

Ako želite maksimalno uživanje u seksu pored nekog ko zna šta žena želi i spreman je to da joj pruži, idealni ljubavnik svake dame je Ovan! Iskusne žene kažu da je Ovan u krevetu kao grmljavina – energija koja se iznenada oslobađa, iznenađuje i ostavlja partnerku bez riječi. Dakle, strast je zagarantovana, a vjerovatno i po nekoliko orgazama.

Jarac

Jarac je najčešće ozbiljan ljubavnik, koji voli da radi stvari lagano i temeljno. Međutim, ispod promišljenog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – se*sualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što su potcjenjeni kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta ne može da vjeruje koliko se daju u se*su. Oni malo govore, ali su zato ljudi od akcije, iskreni i čistog srca.

Strijelac

Se*s sa Strelčevima je kao odlazak u Diznilend! Se*s s istraživački nastrojenim i liberalnim pripadnicima ovog znaka liči na vožnju u zabavnom parku. Prati ih sreća, pa njom i odišu i to zarazno. U njegovom naručju bićete raspoloženi kao nikad do sad. Strijelac će vas bacati na sve strane i preplaviti čula, a čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh