Svaštara

Možete da im se povjerite, ova 3 znaka Zodijaka čuvaju vašu tajnu kao svoju ličnu

Lavovi su u stanju dobro da čuvaju tajnu sve dok druga strana ne iznevjeri njihovo povjerenje, a slično razmišljaju i Škorpije. Ovo su 3 znaka, kojima možete da povjerite i svoj život, sigurni su u čuvanju tajne.

Horoskop - Kolektiv.me

Škorpija

Na ljude rođene u ovom znaku zbilja možete računati, oni će vašu tajnu, ako treba, čuvati do groba. Oni su introspektivni, tihi i tajanstveni. Škorpija je stabilan vodeni znak rođen tokom sezone Noći vještica koji ne otkriva tako lako povjerljive informacije, a prema tuđim tajnama se odnosi kao prema svojim ličnim – čuva ih kao najveće blago.

Ribe

Ribe su osjetljivi vodeni znak na koji možete računati kad su tajne u pitanju, čuvat će ih kao svoje vlastite – s pažnjom i razboritošću. Ljudi rođeni u ovom znaku su nesebični i lako se mogu čak i izgubiti služeći druge. Znaju biti ekstremno empatični pa se ponekad teško rješavaju tuđe energije, što zna da rezultuje odlaskom terapeutu, piše “Krstarica“.

Lav

Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Iako se naširoko vjeruje kako su opsjednuti sami sobom, oni su u stvari više zainteresovani za druge nego za sebe. Izuzetno ciijene ljude koji ih motivišu i unose život u njihovu svakodnevicu. U stanju su dobro da čuvaju tajnu sve dok druga strana ne iznevjeri njihovo povjerenje, a slično razmišljaju i Škorpije, prenosi purewow.com.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh