Svaštara

Muškarci rođeni u ova 4 znaka Zodijaka NAJGORI su u krevetu

Ozbiljno vam preporučujemo da pobjegnete što dalje od njih, jer ako se nađete zajedno u krevetu, neće vam biti svejedno.

Tužan muškarac - Facebook

BLIZANCI
Mnogi Blizanci znaju kako da koriste mozak tokom ljubavne igre, što im može pomoći. Međutim, muškarci rođeni u ovom znaku vole da se hvale i vrlo su voljni da krenu u akciju, ali kada je “performans” u pitanju, ili odustanu ili lažiraju. S njima je vođenje ljubavi brzo, a u krevetu su prilično sebični.

DJEVICA
Znak koji je uglavnom povezan sa uzdržanom i nedovoljno spontanom ljubavlju. Muškarci su veliki perfekcionisti, pa im najmanji i najneznačajniji detalj može uništiti potenciju. I stide se toga ili zamišljaju da su svi na svijetu vidjeli taj trenutak. Se*s sa njima može biti totalna katastrofa.

Djevice obično vole da flertuju, ali to često ostaje na tome.

STRIJELAC
Karakteristika muških Strijelčeva je tipično avanturizam i eksperimentisanje, a kod žena je to upravo suprotno – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, problem ovdje proizizlazi iz preterane želje za nečim novim, pe*verznim i uzbudljivim i pretjeranom željom partnera za klasičnim i zdravim, ali konvencionalnim stavom.

Kada nije zadovoljan, Strijelac želi da to što prjie završi, a zatim pobjegne.

RIBE
Ribe su obično vrlo emotivan, dubok i senzualan znak, ali se to može se ispostaviti kao problem u krevetu. Ovo je znak koji najviše uživa, ali takođe mašta o ‘vođenju ljubavi sa emocijama’ (a to važi i za muškarce i za žene), pa ima previše potencijalnih emocionalnih problema za konkretnu akciju u krevetu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh