Svaštara

Horoskop za utorak 29. juni: Vage su spremne za novu ljubav, a ovaj znak će imati problema sa zdravljem!

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju…

Horoskop - Chillizet.pl

OVAN
LJUBAV: Moguće je da će nešto poći naopako u ljubavi, ali samo zato što će vaš unutrašnji konflikt stvoriti lošu situaciju. POSAO: Ne očekujte poboljšanje. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK LJUBAV: Vrlo vam je važno da imate ispunjen emotivni život, a sada se nalazite u periodu blokade. POSAO: Uspeh u sferi zabave, javnog nastupa i marketinga. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Za vas su idealni oni koji vam ostavljaju dosta slobode u odnosu, slobode da se družite i istražujete. POSAO: Napredovat ćete, jer ste vrlo odlučni da uspijete. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK
LJUBAV: Vaša toplina je nešto zbog čega će izabrana osoba uvijek željeti da ostane pored vas. POSAO: Sreća u poslovima koji podrazumijevaju samostalno djelovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Potrebno vam je da vam se partner divi i svako ko za to nije sposoban nije dobar izbor za vas. POSAO: Ako smanjite očekivanja, bićete sasvim zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Pad energije.

DJEVICA
LJUBAV: Ljubavni život vam je sad pun dešavanja, zbog čega ćete zapostaviti sve druge oblasti života. POSAO: Moguće su lakomislene finansijske odluke i potezi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VAGA
LJUBAV: Moguć flert sa nekim, ali će sve ostati na nivou riječi, mentalne i intelektualne razmjene. POSAO: Uspjeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa znanjem. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Lakše vam je da pokažete strast nego nježnost, zbog čega vas je lako pogrešno shvatiti. POSAO: Frustracija zbog nemogućnosti za napredovanje. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRIJELAC
LJUBAV: Imat ćete sreće jer će vam biti vrlo lako da postignete dogovor sa partnerom. POSAO: Opsjedat će vas finansijski problemi ili ćete razmišljati o dugoročnom ulaganju. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Svako ko želi da vas osvoji treba da zna da se vi ne zaljubljujete na prvi pogled i da vam treba vremena da se otvorite. POSAO: Imaćete neobično jak kreativni naboj. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Žalit ćete zbog propuštenih prilika i preispitivati svaku odluku iz prošlosti. POSAO: Nezadovoljni ste postignutim. Okolnosti vam nisu bile naklonjene u posljednje vrijeme. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Može se desiti da se povežete sa nekim ko živi daleko i uđete u vezu na daljinu. POSAO: Uživat ćete u lijepom poslovnom prostoru ili kreativnom radu. ZDRAVLJE: Dobro, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh