Svaštara

Horoskop / Od 7. jula Rak, Strijelac i Vodolija konačno će pokazati svoje emocije i doživjet će ljubavni preporod

Možete odahnuti sa olakšanjem 22. juna, pošto se napokon završava drugi retrogradni hod Merkura 2021. godine.

Djevojka - Pexels / Shadestock

Priča kojom se bavite od 14. maja – kada je Merkur prvi put ušao u svoju pred-retrogradnu fazu, praćena stvarnim retrogradnim hodom, koji je započeo 29. maja – završit će se 7. jula kada se završi faza izlaska iz retrogradne sjenke.

Komunikacija tada postaje bolja, a vi jasnije razumijete odnose i imate bolju perspektivu. Priča koja je tada započela pomoći će vam da evoluirate do svoje nove životne pozicije.

Rak
Fokusirali ste se na privatne stvari i stavili svoje srce na čekanje. Sljedećih nekoliko sedmica pokazaće se idealnim vremenom da izađete iz svog balona u kome ste zaštićeni i razgovarate o svemu što se događalo sa prijateljima.

Prestanite da se krijete od života. Budite otvoreni prema drugima. Dajte šansu novoj ljubavi.

Strijelac
Nakon što ste se ponovo povezali sa bivšim i poljubili puno žaba, vi konačno definišete šta želite od veze. Koristite informacije koje ste stekli i sve što vaše srce želi da biste pronašli osobu kojoj je suđeno da bude sa vama. Pronaći ćete je prije nego što mislite.

Vodolija
Tokom proteklih nekoliko sedmica naučili ste da ljubav nije obavezno tužna. Sada kada je retrogradnost gotova, pokušajte da održite tu sretnu iskru u životu. To znači, na primjer, da večerate uz svijeće kasno u noći sa svojim partnerom bez posebnog razloga, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh