Svaštara

Sedmični horoskop od 21. do 27. juna 2021. godine: Ovna očekuje oprez u ljubavi, a Blizancima sudbina daje veličanstvenu

Sedmični horoskop – saznajte šta vaš znak očekuje sledeće sedmice!

Horoskop - Žurnal24.si

Sedmični horoskop od 21. do 27. juna 2021. godine!

OVAN

Očekuje vas sedmica promjena, ali i užurbanih i nepredvidivih događaja. Poželjno je odložiti sudbonosne odluke, za sada se bavite kreativnim stvarima i privatnim životom, a krupne korake na poslu ostavite za bolji period. U utorak računajte na pomoć prijatelja, ali pokušajte da se ne umiješate u tuđe probleme i konflikte. U srijedu je poželjno ne pričati previše o sebi, inače će to poslužiti kao izgovor za spletke i tračeve. Na kraju sedmice budite oprezni u ljubavi – moguće su zabluda i manipulacija.

BIK

Mogu se pojaviti određene poteškoće u komunikaciji sa porodicom i prijateljima. Dobro razmislite šta ćete reći prije nego što nešto kažete. Pronađite tehniku i načine koji vam mogu pomoći da regulišete promene raspoloženja. Obim posla prijeti da se poveća, stiže napet period. Možda će vam biti ponuđena obuka iz novog polja djelatnosti, nemojte to odbiti.

BLIZANCI

Ove sedmice ćete osjetiti da vam sudbina daje priliku da korijenito promijenite svoj život i dobijete ono što ste toliko dugo željeli. Imat ćete sreće u poslu i u ljubavi. U utorak će vaši planovi početi da se ostvaruju, alis amo ako se i vi aktivirate. Sredinom sedmice pomozite nekome i učinite nešto humano. Za vikend se opustite, najviše će vam prijati boravak u prirodi.

RAK

Kreativni entuzijazam i dobro raspoloženje neće vas napustiti cijele sedmice, iskoristite ovu magičnu energiju. Očigledno se u vama ključaju ozbiljne promjene, ali mnoge stvari vam neće baš biti najjasnije. Prijatelji i partner pokazat će razumijevanje za vas i pružit će vam podršku. Neočekivani događaj donose vampriliku da unapredite svoje znanje na novim nivoima.

LAV

Došlo je vrijeme za sprovođenje plana koji već dugo niste uspjeli da ostvarite. Ne oklijevajte, učinite odlučan korak naprijed i osjetit ćete olakšanje i uvjerenje u svoju snagu. Povećajte broj kontakata i korisnih poslovnih sastanaka. Trenutno možete pronaći pouzdane saveznike u važnoj stvari ako pokažete svoj diplomatski talenat i osjećaj za takt i meru. Vikendom pokušajte da posvetite više vremena porodici.

DJEVICA

Morate se koncentrisati na svoj posao. Što ste više fokusiraniji i savjesnije ga obavljate, to će biti bolji rezultat i veće zadovoljstvo ćete dobiti od svog rada. Pokušajte da budete realni u vezi sa situacijom u vašem ličnom životu kako se ne biste osjećali razočarano. Čuvajte svoj mir, jedino ćete se tako spasiti stresa.

VAGA

Imate velike Može se pojaviti nepredvidiva situacija koja će doprinijeti promjeni vaših planova. Tako da neće biti suvišno razmisliti o nekoliko rezervnih opcija. Sredinom sedmice možete očekivati uspjeh na poslovnom polju, uhvatiti sreću, biti na vrhu. Ne zaboravite na svoju privatnost. Upoznavanje novih ljudi u sedmicu može vam donijeti ljubav.

ŠKORPIJA

S jedne strane, željet ćete da se osjećate kao nezavisna osoba, a sa druge strane maksimalno da se oslonite na partnera. Pokušajte da sredite želje i težnje. Biće prilika da lako riješite probleme koji vas se tiču. Ne boravite previše kod kuće, družite se sa prijateljima, izađite negdje sa partnerom i maksimalno se opustite.

STRIJELAC

Ove sedmice držite se strategije za rad koja vam može pomoći da ostavrite željeno – bićete uspješni. Upoznat ćete prave ljude i naučit ćete puno zanimljivih i korisnih stvari za sebe. Kada se aktivno bavite problemima drugih, ne zaboravite na rešavanje svojih problema. Preporučljivo je da započnete sa promenom na ličnom planu – odbacite sve ono negativno što vam ne služi. U petak će mnoge prepreke izgubiti snagu i prestati da vam smetaju.

JARAC

Ove sedmice je bolje da ne planirate nešto veliko, jer su moguće greške i odlaganje planova. Na poslu ćete morati da pokažete pribranost i tačnost. Moguća je napetost u odnosu sa pretpostavljenima. Mogu se pojaviti mali, ali opipljivi porodični problemi. Bolje ne žuriti nigdje, razmisliti prije nego što nešto kažete ili preduzeti bilo šta.

VODOLIJA

Ove sedmice možete lako da se bavite i poslovnim i ličnim životom. Glavno je biti pažljiviji prema novim idejama, čak i ako na prvi pogled izgledaju apsurdno. Ponedjeljak može biti dobar dan za promjene, uključujući promjenu mjesta prebivališta. Ali još uvijek nije vrijedno baviti se finansijskim problemima, kao ni uzimanjem kredita. Vikendom je moguća neočekivana, ali blagovremena pomoć člana porodice.

RIBE

Ove sedmice na vas može pasti mnoštvo problema i morat ćete da potrošite vrijeme i energiju da biste zadržali postignuto. U partnerstvu mogu nastati određene poteškoće, ne okrivljujte jedno drugo međusobno, već pokušajte da riješite problem. Priznajte svoje greške. Vikend je najbolje provesti sa porodicom na putovanju, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh