Svaštara

OVO NIKO NIJE TAČNO ODGOVORIO! Koliko osmica vidite na slici?

Opet smo za vas spremili jednu jako zanimljivu pitalicu, koja će vas sigurno namučiti, i koja će vam sigurno zadati jako puno glavobolje.

Koliko osmica vidite na slici? - Zenaportal.info

Na oko izgleda jako jednostavno ali kada se malo bolje zadubite, jednostavno ćete se pogubiti u moru detalja na slici, i onda jednostavno ćete sami sebe upitati, pa koji je tačan odgovor?

Koliko osmica vidite na slici? – Instagram

DOBRA STVAR KOD OVAKVOG TIPA MOZGALICA JE TO, ŠTO SE KOD NEKIH OSOBA POJAVI TAKMIČARSKI DUH, I ONDA SE JEDNOSTAVNO NASTOJI ŠTO PRIJE PRUŽITI TAČAN ODGOVOR.

Žuri se što ranije ponuditi tačan odgovor, i onda se u komentarima ispod same slike ili mozgalice, uspoređuju svoji, sa rezultatima drugih osoba, prenosi “Žena“.

Poenta današnje pitalice da je za što kraće vrijeme riješite, a vjerovali ili ne, rekord je 19 sekundi. Vidimo osmice na slici, pitanje je jednostavno. Koliko ih vidite: 4,5,7,8 ili 9? Pišite nam vaše odgovore u komentarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh