Svaštara

Neće ih ljubav: Ova 4 znaka Zodijaka se najčešće zaljube u pogrešne

Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku.

Par - Infpult.info

Mnogo znakova upozorenja i crvenih zastavica bude na početku veze, ali skloni ste da uh ignorišete zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku.

Ovan
Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili pak ličnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na temelju njihove popularnosti.

Blizanci
Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osjećali usamljeno.

Rak
Budući da su Rakovi osećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo ‘igranje s njihovim osjećajima’, prenose mediji

Strijelac
Strijelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvijek padaju na one ‘nedodirljive’ i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh