Svaštara

Horoskop / Glavni poslovni uspjesi nakon Supermjeseca 24. juna rezervisani za Ovna, Djevicu i Jarca

Danima nakon što sezona Raka započne, prvi pun mjesec ovog ljeta doživjet ćemo 24. juna. Pun mjesec u junu 2021. izlazi u zemaljskom znaku Jarca, što nas prožima novootkrivenim osećajem discipline, stavljajući fokus na našu karijeru i posao.

Horoskop - Dobarglas.ba

Ova produktivna i marljiva vibracija savršena je za rasplamsavanje naših ljetnjih planova ili dovođenje stvari u profesionalnom životu do uzbudljivog vrhunca.

Junski pun mjesec po nekim definicijama se takođe smatra supermjesecom, što ga čini posljednjim supermjesecom 2021. Tokom supermjeseca, pun mjesec dostiže vrhunac u blizini Zemlje, čineći ga da izgleda izuzetno veliko i svijetlo – i da se njegova energija osjeća još snažnije.

Posljednji pun mjesec je bio haotično pomračenje, što je značilo da nije bilo dobro vrijeme za bilo kakvu mjesečevu magiju – zato budite sigurni da će ovaj pun mjesec to nadoknaditi.

Ovan
Retrogradni Merkur se završava 22. juna i nakon tri duge sedmice društvene izolacije, konačno možete ponovo započeti komunikaciju. Taman na vrijeme za snažni Pun Mjesec u Raku 24. juna. Za vas ovo razdoblje znači mnogo: pomaže vam da otkrijete da je apsolutno sve povezano.

Da biste postigli zasluženi uspjeh, treba vam da se osjećate stabilno i podržano. Isto tako, da biste živjeli u okruženju koje se zaista osjeća emocionalno ispunjeno, treba da se osjećate profesionalno nadahnuto. Pod ovim živahnim Mjesecom, odvojte vrijeme da identifikujete sopstvena sidra: Šta vas drži prizemljenim?

Niste ista osoba kakva ste bili početkom mjeseca, i to je lijepa stvar. Neka vam sjaj ovog magičnog Mjeseca osvijetli put – na kraju krajeva, ljeto tek započinje!

Djevica
Fuj! Kakav mjesec! I kao da to nije dovoljno, postoji još jedan važan nebeski događaj u junu: 24. juna Pun Mjesec u Jarcu osvetljava kosmos, aktivirajući područje vaše natalne karte koja upravlja umetničkim izrazom.

Osjećate se inspirisano da svojom živom maštom proširite horizonte, pa sada shvatate da vas vaš jedinstveni kreativni glas obaviještava o svim aspektima vašeg života. Kako možete svakodnevno sebi uliti još više individualnosti?

Svakako, možda neće svi razumjeti vaš rad … ali kada je u pitanju kreativnost i poslovna energija, na pravom ste putu. Ne slušajte kritičare, Djevice. Mrzitelji će i dalje mrzjeti, ali to nije vaš problem. Samo naprijed, snažno!

Jarac
Jedino Pun Mjesec u vašem znaku 24. juna 2021. godine osvjetljava nebo. Zahvaljujući ovom lunarnom događaju konačno ćete se osjećati spremnim da obradite sve informacije za koje ste do sada imali samo nagovještaje. Ovo je važno vrijeme da zapamtite da ne možete da kontrolišete druge.

Možda nećete uvijek biti zadovoljni tuđim izborima, ali, na kraju krajeva, isključivo ste vi odgovorni za svoje ponašanje … uključujući i način na koji reagujete na teške situacije. Shodno tome, ovaj Pun Mjesec može služiti dubokom duhovnom otkriću.

Odnosi su uvid u sopstveni identitet, pa što više raspetljate unutrašnje djelovanje vaših partnerstava (romantičnih ali i poslovnih), to dublje razumijete svoje želje, potrebe i očekivanja.

I dok krećemo u drugu polovinu godine, vjerujte da će ova bogata samosvijest u svakom smislu biti nevjerovatno važna, u poslovnom naročito. Uživajte u vožnji!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh