Svaštara

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJBOGATIJI, OKO NJEGA JE UVIJEK PUNO ŽENA: Njegov novčanik je uvijek pun – blago njemu

Upravljanje novcem podjednako je važno koliko i sposobnost i umijeće da isti zaradite. Iako su neki ljudi veoma dobri u tome da novac potroše, drugi više vole da štede i daju ga samo na ključne stvari.

Horoskop - Balkanspress.com

Bik

Osobe rođene u znaku Bika možda čak i najbolje upravljaju novcem. Bikovi vole da postave čvrste temelje i da vide da se njihov trud isplati. Vole da troše, ali cijene novac i znaju da je on važan. Svoj novac raspoređuju oprezno i uživaju u hedonizmu i malim luksuznim stvarima.

Rak

Rakovi su jedni od najvećih štediša. Cijene važnost novca u svom životu i vole da ga gomilaju, a troše samo kada je to zaista potrebno. prenosi “Novi“.

Djevica

Iako možda ponekad pretjera u trošenju, Djevica zna kada treba da postavi granicu, pa će idućih nekoliko dana prištedjeti. Osobe rođene u ovom znaku vole luksuz, ali znaju da je štednja novca jednako važna,prenosi Pink.

Vaga

Ovaj horoskopski znak voli raskošan način života koji su obezbijedili svojim trudom. Njima je cilj štednja novca i njegova razumna potrošnja. Cijene novac i znaju da će im samo finansijska stabilnost donijeti uspjeh u životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh