Svaštara

Otac ju je tukao, a suprug preminuo na prvu godišnjicu braka:U show je ušla sa 118 kg, a pogledajte je danas je li moguće?

Učetvrtoj sezoni ”Života na vagi” jedna od natjecateljica bila je i Lidija Tomić, piše Večernji.hr”.

Lidija je u show ušla s 118,1 kilogramom, a izašla sa 68,6 kilograma.

lidijaSamozatajna Karlovčanka i nakon showa nastavila je marljivo raditi na svom izgledu pa danas tako izgleda bolje nego ikada.

Dokazuju to i fotografije na njezinim profilima na društvenim mrežama. Lidija nerijetko objavljuje fotke na kojima se vidi kako odlično izgleda i nakon showa.

Ova 37-godišnja Karlovčanka u showu je mnoge ganula svojom tužnom životnom sudbinom. Naime, u ponor pretilosti gurnula ju je smrt supruga koji je preminuo na njihovu prvu godišnjicu braka. Upravo on je bio njezin najveći junak, a svoju transformaciju posvetila je upravo njemu.

lidija1

Osim toga, roditelji su joj se razveli kad je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem alkoholičarem koji ju je u pijanstvu znao tući.

lidija2

Uoči ulaska u show priznala je kako je nezadovoljna svojim izgledom zbog kojeg je imala problema s odlaskom na plažu jer je bila uvjerena da svi gledaju upravo u nju. Show joj je oduzeo suvišne kilograme, vratio osmijeh na lice, ali i podario neka nova prijateljstva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh