Svaštara

Sjekirom napao djevojku, pa smislio uvjerljiv način da prevari policiju: Poslije šest godina gorko je zažalio

Taman kada je mislio da je na bezbjednom, stigla ga je pravda.

Kristofer Tomberlin - Oklahoma City Police Department

Kristofer Tomberlin uhapšen je u Oklahoma Sitiju (SAD) nakon optužnice za lažiranje sopstvene smrti, kako bi izbjegao krivično gonjenje zbog optužbi za napad sjekirom na svoju djevojku.

On je, u trenutku svađe, nasrnuo hladnim oružjem na svoju partnerku 2015. godine, a kada je shvatio šta je uradio i da bi zbog toga mogao da snosi ozbiljne posljedice, lažirao je smrt, ali je ipak otkriven šest godina kasnije.

Sjekiru je tada zakopao pred vratima kuće svoje djevojke, objavio je loklani Mejson Telegraf.

Portparol policije Endrju Džozef rekao je novinarima da je Tomberlin posljednje dvjie godine živeo sakriven iza više pseudonima u Oklahomi, a uhapšen je na nekih 1.000 kilometara od prijestolnice te američke države.

Nije, međutim, poznato gdje se nalazio prije 2019. godine.

– Analitičari iz naše krivično-obaveštajne jedinice marljivo su radili i uspjeli da slože najnovije Tomberlinove korake. Pronašli smo ga u četvrtak u okolini avenije Daglas i uhapsili ga. U trenucima hapšenja nije pravio incidenta – navodi se u saopštenju policije, prenosi Dejli Star.

Endrju Džozef dodao je da je Tomberlin bio iznenađen kada su mu policajci pokucali na vrata, dodavši da je bjegunac radio kod kuće kao tatu umjetnik, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh