Svaštara

Horoskop: Juni 2021. će biti mjesec beskrajne sreće za Blizance, Raka, Vagu i Ribe

Vrijeme je sve ljepše, sunce sija i vjerovatno ste spremni da nosite svoju omiljenu ljetnju garderobu, jer, znate šta? Jun je zvanično na pragu.

Djevojka - Geek.hr

Ovo je mjesec u kojem se osvježavajuće vibracije proljeća polako pretvaraju u šarene i kreativne energije ljeta.

Jupiter – planeta sreće i obilja – je u saosjećajnim, prostranim i maštovitim Ribama, šireći puno pozitivnosti i ljubavi kroz kosmos.

Jun 2021. biće najbolji mjesec za ova četiri horoskopska znaka – Blizance, Raka, Vagu i Ribe – a za njih zabava tek počinje.

Blizanci
Ovo je vaš mjesec, Blizanci. Sunce se vratilo u vašu kuću i pomaže vam da iskoristite svoje samopouzdanje i pronađete motivaciju da postanete svoje najbolje ja. Međutim, postati vaše najbolje izdanje sebe nije uvijek cvijeće i proljeće.

Ponekad vam je potrebno da zaista istupite iz svoje zone komfora i poradite na poboljšanju sebe. Ovog mjeseca mogu se pojaviti nove mogućnosti za napredovanje i na vama je da ih najbolje iskoristite. Samo naprijed, Blizanci.

Rak
Pripremite se, vaša sezona počinje 21. juna, dovodeći vas u situaciju da primate veliku količinu sjajne energije. Ipak, još uvijek morate da prođete kroz prvih nekoliko nedjelja juna, a tokom tog vremena možda ćete raditi puno na unutrašnjem zacjeljivanju i introspekciji.

Srećom, vaše iscjeljenje može izgledati mnogo uzbudljivije nego što zvuči. Ovog mjeseca možda se osjećate avanturistički i spremnije istražujete svijet. Prigrlite svoje instinkte.

Vaga
Eh, sva ta mjesta koja ćete vidjeti… Ovog mjeseca ćete se možda osjećati kao da želite sve. Želite sve da iskusite, sve osjetite i sve uradite, i, znate šta? Apsolutno možete. Ovo je mjesec koji će vas naučiti da posegnete za zvijezdama i istisnete sve do posljednje kapi iz sadašnjeg trenutka.

Nema smisla opsjedati se sitnim negativnostima kad postoji toliko mnogo mogućnosti da isprobate nove stvari i napokon vidite stvari sjajnije i svijetlije.

Ribe
Vi ste najsrećniji horoskopski znak od svih u posljednje vrijeme, Ribe. Nemojte se izbezumiti ako život ovog mjeseca postane mnogo zanimljiviji i uzbudljiviji. Na kraju krajeva, Jupiter – vaša vladajuća planeta – sada se kreće kroz vaš horoskopski znak, šaljući sve svoje blagoslove direktno na vaš put.

Pripremite se da se osjećate otvorenije za ljubav, poslovnu priliku, duhovnost i sav sjaj koji život nudi. Vi to zaslužujete, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh