Svaštara

Maja Milan iz ‘Života na vagi’ pokazala liniju nakon što je smršala skoro 50 kilograma

‘Slatka sam’, napisala je u objavi, a u komentarima su joj se odmah javili pratitelji među kojima je i Petra Čorbić koju smo zajedno s Majom mogli pratiti u showu.

Maja Milan - Instagram

Kandidatkinja pete sezone showa ‘Život na vagi’, Maja Milan, na društvenim mrežama objavila je novu fotku i pokazala pratiteljima koliko je smršavjela nakon sudjelovanja u popularnoj emisiji.

Naime, Maja je na fotki pozirala u restoranu u kojem je bila u društvu prijatelja.

– Slatka san – napisala je u objavi.

Maja Milan – Instagram

U komentarima su joj se odmah javili pratitelji među kojima je i Petra Čorbić koju smo zajedno s Majom mogli pratiti u showu.

– Jesi – napisala joj je Petra.

Podsjetimo, Maja je tokom showa izgubila nevjerojatnih 41,4 kila, ušla je u show s 138,6 kilograma.

– Treniram 3-6 puta sedmično, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara – rekla je Maja.

– Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek se mislim što ću jesti, šta moram ponijeti, ali se desi i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima – objasnila je, piše “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh