Svaštara

Samo 2 dana nakon što se udala za kralja, ZAZVONIO JE TELEFON I OTKRILA JE NJEGOVU TAJNU: Oksana je ISTINU O SVEMU rekla Putinovoj kumici

Ljubavna priča mlade ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja, sultana Muhameda V od Kelantana ponovo je u fokusu svijetskih tabloida jer Oksana kaže da je riješila da razveže jezik i ispriča punu istinu o životu sa bivšim vladarom Malezije.

Oksana Voevodina na dan svog vjenčanja, Ksenija Sobčak - Profimedia

Posljednja vijest o bivšim supružnicima desila se prije nekoliko mjeseci kada je sultan navodno rekao da je Leon, njihov zajednički sin koga Muhamed nije priznavao za svog, “najslađi na svijetu”. Time je, spekulisali su svi, neformalno priznao očinstvo.

A Oksana planira da u TV dokumentarcu Putinovoj kumici Kseniji Sobčak kaže istinu o životu sa bivšim sultanom.

Oksana je to najavila na društvenim mrežama sljedećom porukom:

“Danas je posebno jutro. Spremam se da podijelim priču o najtežem periodu svog života. Protekle dvije godine bile su mi vrlo teške i vjerujte mi da sam vrlo teško podnijela razvod”, napisala je.

Advokat sultana iz Singapura, Kog Tien Hua u sultanovo ime rekao je medijima da “nema objektivnih dokaza da je dječak sultanov”, i to je posljednja zvanična izjava sultana na tu temu.

Oksana se, podsetimo, razvela vrlo brzo nakon porođaja.

– Moj oporavak od porođaja pratile su nesanice, nervni slomovi, beskonačni strahovi od budućnosti zbog odgovornosti koju imam jer to dijete ima samo mene. Ja za to nisam bila spremna. Uvijek sam maštala da ću dijete roditi u sretnom braku. Rodila sam dijete čovjeku koji je govorio da najviše na svijetu želi djete. Međutim, u našem braku nije ostala ni mrva ljubavi koja bi ga održala – rekla je Oksana.

Oksana je, prema tabloidima, u početku dobijala 5,800 funti mjesečno za izdržavanje djeteta, a onda je u decembru novac prestao da stiže.

– To nije fer prema mom sinu – napisala je Oksana okačivši sliku dječaka. Mediji su tada pisali i da se podvrgla brojnim DNK testovima kako bi dokazala da je sultan otac dječaka.

Ona sada kaže da bi voljela da bude u dobrim odnosima sa bivšim mužem, zbog djeteta. Odbila je nagodbu od milion dolara. Njen advokat, Ivan Melnikov izjavio je da je to svojevrsni “mito” kojim je sultan pokušao da je ušutka.

– Oksana ne traži ništa za sebe. Sve što traži, traži za dijete – rekao je Melnikov medijima.

Sve detalje Oksana će reći Kseniji Sobčak, koja je u Rusiji poznata kao “Putinova kumica” jer je njena porodica bliska sa predsjednikom Rusije, koji je prisustvovao njenom krštenju.

Podsjetimo, Oksana Voevodina udala se 2018. godine za 24 godine starijeg malezijskog kralja Muhameda Petog od Kelantana, koji se odrekao prijestola zbog nje. Njihova ljubav, međutim, bila je kratkog vijeka i uskoro su se razveli, Oksana se vratila u Rusiju, a njen bivši suprug čak je izrazio i sumnju da je dijete koje je rodila njegovo. Navodno se razvod desio zato što je Muhamed našao snimak Oksane kako ima odnose u bazenu sa nekim drugim muškarcem, a Oksana je veoma omražena u javnosti jer se vjeruje da je Muhamed abdicirao zbog nje.

Oksana je pričala da je bilo drugačije.

Naime, dva dana nakon vjenčanja njenom suprugu je, dok je bio u kupatilu, zazvonio mobilni, a na ekranu se prikazalo ime Bob.

– Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju na vjenčanju. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene tvrdeći da je ona njegova žena, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javim na njegov telefon – ispričala je Oksana.

– Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se mi vjenčali. Osim toga, rekao je i da postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podijela nekretnina – kaže Oksana. Ista Čehinja kontaktirala je i s Oksaninim ocem Andrejem Gorbatenkom i rekla mu da je i dalje u braku sa malezijskim kraljem.

Bila je to, tvrdi Oksana, žena iz Češke koja se predstavila kao Diana Petra. Njen suprug izašao je iz kupatila, uzeo telefon i otišao u drugu sobu da obavi razgovor, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh