Svaštara

HOROSKOP ZA 24. MAJ – VAGE, postoji mogućnost da danas upoznate ljubav svog života, dok je ovim znakovima LJUBAVNO POLJE nestabilno!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju…

Horoskop - Horoskopy.gazeta.pl/

OVAN
LJUBAV: Ljubavni život će biti vrlo nestabilan jer će vam se dopasti više osoba. POSAO: Bićete inspirisani jer uživate u onome što radite. Ako to nije slučaj, onda ćete promijeniti posao. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. I dalje ćete prije svega biti zainteresovani za to da svijete ljubavno gnjezdo. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promjena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu biće pozitivna i zbog toga ćete biti vrlo optimistični. POSAO: Sreća u svemu što ima veze sa samoizražavanjem ili špekulisanjem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Aktivno ćete tražiti nekog s kim biste se povezali na emotivnom nivou, ali bićete previše agresivni u ovoj potrazi. POSAO: Moguć napredak u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

LAV
LJUBAV: Bićete usmjereni na druge oblasti života. Ako ste već u vezi, moguće je privremeno razdvajanje od partnera. POSAO: Bavićete se administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

DJEVICA
LJUBAV: Bićete privlačniji nego inače, zbog čega ćete dobiti mnoge komplimente i prilike za ljubav. POSAO: Ako vaš posao podrazumijeva kreativnost, imaćete uspjeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog preko prijatelja ili će vam se dopasti neko ko se druži sa članovima vaše porodice. POSAO: Manje uvećanje primanja, dobitak ili poklon. ZDRAVLJE: Stabilno, piše “Informer“.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Imaćete previše kontakata i svi će vam djelovati zanimljivo i upravo zbog toga nećete ostvariti ništa bitno. POSAO: Dobićete priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

STRIJELAC
LJUBAV: Imaćete priliku da budete s nekim s kim ne možete imati otvorenu vezu, već isključivo tajnu. POSAO: Promjene u oblasti finansija, moguća je iznenadna novčana infuzija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Ljubavni život će biti vrlo nestabilan, moguć je raskid ili svađa sa partnerom. POSAO: Blagi napredak u poslu i karijeri, pogotovo ako vaš posao ime veze sa trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Lako možete obezbjediti novčanu infuziju i naplatiti svoja potraživanja. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi kreativnim zanimanjem ili njegom i ljepotom. POSAO: Korist od partnerskog posla i svega što ima veze sa radom u paru. ZDRAVLJE: Stabilno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh