Svaštara

Horoskop / Pun Mjesec i Pomračenje Mjeseca 26.05.: Blizanci izbjegavajte svađe, Rakovi slušajte intuiciju

Pun Mjesec će se ovaj put pojaviti u znaku Strijelca 26. maja.

Horoskop - Blogspot

Takođe ćemo moći svjedočiti jednom od najljepših kosmičkih fenimena, prvom pomračenju Mjeseca u ovoj godini koji se još naziva i Krvavi Mjesec. Tokom Pomračenja Mjeseca Zemlja se nalazi između Sunca i Mjeseca, baca svoju sjenu na Mjesec i tako nastaje pomračenje Mjeseca.

Pomračenje Mjeseca nam pomaže da upoznamo sebe onakvima kakvi zaista jesmo, a ne onako kako se predstavljamo drugima. Pogledajte kako će ovaj pun Mjesec i pomračenje Mjeseca uticati na vaš znak.

Ovan: Trudite se da što više komunicirate sa svojim voljenima i da im pokažete svoju ljubav umjesto što pokušavate da ih kontrolišete.

U ovom periodu biste mogli dobiti neočekivan novac. Izbjegavajte stres i vodite više računa o svom mentalnom zdravlju.

Bik: U ovom periodu bi se mogle javiti neke nesuglasice u bračnom životu. Mogli bi se pojaviti neki neočekivani troškovi zato je važno da pravilno planirate svoj budžet.

Budite oprezni sa svojim riječima kako ne biste povrijedili druge.

Blizanci: Pomračenje Mjeseca bi moglo donijeti veću dozu stresa u vaš život. Mogli biste se suočiti sa nekim neočekivanim događajima koji vam neće donijeti ništa osim nervoze i stresa.

Pokušajte da ostanete smireni i izbjegavajte rasprave.

Rak: Slušajte svoju intuiciju kako biste otkrili ono što vas muči. To bi vam moglo donijeti jako dobar uspijeh u poslu, ali i ljubavnom životu. Budite oprezni kada je u pitaju vaše zdravlje jer bi vam se mogle desiti neke lakše nezgode.

Lav: U ovom periodu biste trebali provoditi malo više vremena sa svojim prijateljima i sa svojim partnerom. Takođe, ovo će biti jako povoljan period kada je u pitanju vaša karijera. Izbjegavajte stres i nervozu.

Djevica: Djevice će u ovom periodu zračiti šarmom i harizmom.

Mogli biste dobiti stabilnost u vezi i ojačati vezu sa partnerom. U poslu će vam se pojaviti jako lijepe prilike, pamožete očekivati i lijepu finansijsku dobit.

Vaga: Ovo će bit jako lijepo vrijeme za ljubav, ali morate biti prezni kada su u pitanju finansije.

U ovom periodu bi bilo dobro da izbjegavate posuđivati novac. Vodite računja o zdravlju.

Škorpija
:Vodite računa o svom zdravlju kako mentalnom tako i fizičkom. Izbjegavajte svađe i nesuglasice sa svojim partnerom.

Strijelac: Jako je važno da u ovom periodu pokažete svoja osjećanja na pravi način. Izbjegavajte svađe i rasprave te se trudite da birate riječi naročito u komunikaciji sa partnerom. Postoji mogućnost da se pojavi nesanica.

Jarac: Jarčevi bi u ovom periodu mogli iznenada upoznati ljubav svog života.

Biće ovo jako povoljan period za vas kako u ljubavi tako i u karijeri. Uspjeh će se dogoditi na vašem putu, ali budite oprezni jer to može biti po cijenu vašeg ličnog života.

Vodolija: Vodolije bi mogle imati mnogi uspona i padova kada je u pitanju posao.

Ovo neće biti posebno povoljan period za vas, zato se trudite da održavate harmoniju na svom radnom mjestu. Izbjegavajte putovanja i vodite računa o svom zdravlju.

Ribe: Za vrijeme ovog pomračenja Mjeseca trebate izbjegavati velike promjene. Izbjegavajte svađe i pokušajte otvoreno razgovarati kako biste mogli prevladati svaki nesporazum i problem sa kojim se budete suočili, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh