Svaštara

Horoskop za subotu 15. maj: Ovnovi će biti stabilnog zdravlja, a ovaj znak neće biti raspoložen ni za kakvo obavezivanje

Saznajte šta vam zvijezde poručuju.

Horoskop - Banjaluka.com

OVAN

LJUBAV: Samci će biti zadovoljniji svojim statusom od onih koji imaju partnera. POSAO: Bićete vrlo energični, ali i previše samouvjereni. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi ni za kakvo obavezivanje, željećete da istražite sve mogućnosti koje su pred vama. POSAO: Selidba kancelarije i promena toka karijere. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša popularnost je na visokom nivou i to će vam olakšati napredak u ovoj sferi. POSAO: Period je povoljan za karijeru. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

RAK

LJUBAV: Eksperimentisaćete, čemu inače niste skloni ni u ljubavi niti u bilo kojoj drugoj oblasti života. POSAO: Promjene na poslu i u procesu rada. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Uživat ćete naklonost onih koji su vam nadređeni. ZDRAVLJE: Promjenljivog ste zdravlja.

DJEVICA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko dolazi iz druge kulture, pa će vam biti teže da ostvarite bliskost. POSAO: Ovo je vrijeme da ostvarite svoje planove. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Ako ste sami, ovo nije period u kome ćete naći ljubav, ali možete se povezati s nekim iz prošlosti. POSAO: Manji novčani priliv. ZDRAVLJE: Osjetljiv stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Zaljubit ćete se na putovanju ili ćete imati prilike da odete na romantično putovanje s partnerom. POSAO: Uspjeh kada je u pitanju rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život se neće preokupirati, bićete zauzeti bavljenjem drugim stvarima. POSAO: Oprezno postupajte sa novcem. ZDRAVLJE: Moguća upala mišića.

JARAC

LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu. Moguća su svakakva iznenađenja. POSAO: Razmišljat ćete o izlasku iz partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Imat ćete problema da se složite sa osobom koju ste izabrali, jer nećete biti raspoloženi za ozbiljnu vezu. POSAO: Loši odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Imat ćete priliku za komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali vjerovatno ne i za viđenje sa tom osobom. POSAO: Imat ćete sreće sa podređenima. ZDRAVLJE: Aritmija, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh