Svaštara

Idealno vrijeme za vjenčanje prema horoskopu: Bez udaje tokom retrogradnih Venera, Marsa ili Merkura

Rekla si “da”, postavila si na Instagramu fotke sa vjeridbe, i u suzama poželela da možda nisi. Ne zbog cijele situacije, već zbog neizbježnog pitanja koje dobijate svaki put – “Kada je veliki dan?”.

Brak - Congerdesign/pixabay.com

Možda ste uvijek mislili da ćete biti „ljetnja mlada“ ali tajming vaše vjeridbe nije funkcionisao optimalno za junsko vjenčanje. Ili je možda vaše mjesto rezervisano do zime, a sada ste zaglavili sa ili/ili situacijom, odlučujući se između postavke iz snova i vaše haljine iz snova.

Idealno bi bilo da vam ono što slijedi pomogne da otkrijete najbolju sezonu za vjenčanje.

U astrologiji postoji kvaka kada se savjetuje vjenčanje a kada ne. Ne savjetuje se vjenčanje tokom retrogradnih Venera, Marsa ili Merkura, jer su to specifični retrogradi koji najviše mogu da utiču na brak i vjenčanja.

Ali ne očajavajte, ovde smo sa savjetima specifičnim za vaš znak koji će vam pomoći da odlučite kada da prošetate do oltara. Obavezno pogledajte svoj horoskop prije zakazivanja datuma za čuvanje mjesta.

Vatra: Ovan, Lav i Strijelac
Uopšteno govoreći, vatreni znak će tražiti snažnu, vatrenu energiju oko sebe tokom svadbi, tako da leto ima tendenciju da bude najbolje vreme za njih da se venčaju. Sunce sija i temperature su tople, što odgovara njihovim sunčanim i vatrenim raspoloženjima.

Ovan
Ovom znaku najviše odgovara početak ljeta, tako da bi jun — možda vjenčanje na najduži dan u godini tokom ljetnje kratkodnevnice – odgovarao ovom dinamičnom znaku.

Lav
Sretni Lav može da kombinuje ljeto ili da se vjenča kasnije tokom prelaska ljeta na jesen – te od kraja jula do kraja avgusta. Šta god Lav da odluči sigurno će biti luda zabava, jer ovaj znak uživa u njoj.

Strijelac
Strijelac može da se opredijeli za bilo koje vrijeme tokom ljetnjih mjeseci i da uživa u toplini vatrenog Sunca koje krasi njihovu svadbu. Međutim, pošto su zaljubljenici u putovanja, oni takođe mogu da izaberu da se vjenčaju tokom zime kako bi mogli da pobjegnu na egzotičnu lokaciju gdje su temperature visoke.

Zemlja: Bik, Djevica i Jarac
Proljeće i jesen su najbolje vrijeme za venčanje ovih znakova. Svaka vrsta vjenčanja na otvorenom sa Majkom Prirodom kao pozadinom je savršena postavka za zemljane znakove.

Bik
Bik možda više voli proljeće, koje je bliže njihovom rođendanskom mjesecu.

Djevica i Jarac
Ovim znakovima bi mogla bolje da odgovara jesen, što kasnije tokom jeseni to bolje za Jarca. S tim što oni teže prizemljenju i ravnoteži, te im proljećne i jesenje ravnodnevnice – koje obilježavaju jednake delove danonoćno – savršeno odgovaraju pa su stoga dobrodošle.

Vazduh: Blizanci, Vaga i Vodolija
Ovi znakovi mogu da uživaju u vjenčanju u bilo koje doba godine, pod uslovom da je puno druženja.

Blizanci
Blizanca može privući svadbena postavka u kojoj mogu maksimalno da se druže i ćaskaju sa svojim gostima tokom nekoliko različitih događaja oko nedjelje vjenčanja ili vikenda.

Vaga
Vaga će se verovatno odlučiti za nešto klasičnije i glamuroznije, a vjenčanje rane jeseni vjerovatno bi najviše odgovaralo ovom znaku.

Vodolija
Kao najmanje predvidiv horoskopski znak, šta god da Vodolija uradi vjerovatno će imati neobičan element u tome – možda povuku goste svog vjenčanja na eko-avanturističko vjenčanje, na primjer. Nikakva pravila zaista ne važe za ovaj znak (osim da to rade na svoj način).

Voda: Ribe, Rak i Škorpija
Voda je tema za ove znakove, koje god godišnje doba da izaberu.

Rak
Rak će se vjerovatno najviše osjećati kao kod kuće tokom ljeta, a vjenčanje pored plaže sa njihovim najbližima i najdražima najviše bi odgovaralo ovom znaku.

Ribe
Ribe će uživati u vjenčanju u bilo koje doba godine, pod uslovom da je u blizini vode, bio to okean, jezero ili reka. Međutim, vjenčanje tokom njihove sezone, pred kraj zime, najviše bi im odgovaralo.

Škorpija
Ozbiljnoj Škorpiji bi najviše odgovaralo zimsko vjenčanje u toku kratkodnevnice i to na najmračniji dan u godini. Misli se na zimsko vjenčanje u sumrak pored prelijepog jezera. Ovaj privatni znak takođe može da uživa u svadbenoj gužvi, a zatim da poslije toga slavi sa najmilijima, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh