Svaštara

Htio da se osveti bivšoj djevojci: Osim objavljivanja njenih go*ih slika, uradio je nešto još gore

Djevojka tvrdi da pati od posttraumatskog stresa i plaši se za svoj život.

Patrisio Pioli - Facebook

Tatu majstor iz argentinskog San Huana Patrisio Pioli optužen je da je klevetao bivšu partnerku Paulu Sančez Frego i objavljivao njene go*išave i intimne fotografije. Neke od tih fotografija su pravili za sopstvene potrebe, dok za neke pak ona nije ni znala.

Patrisio je optužen za širenje intimnih slika djevojke, a Paula je dodala kako su nakon toga imali se*s bez njenog pristanka, što de fakto znači da ju je si*ovao.

“Poslije nasilja koje je počinio prema meni na društvenim mrežama objavljujući moje fotografije, Patrisio je putem snimka priznao da smo imali odnose, a da to nisam želio. Drugim riječima, priznao je da me je si*ovao”, rekla je Paula Sančez u razgovoru pred policijom i istražnim organima provincije Larioha.

⚖️Comenzó el juicio contra el Tatuador, Patricio Pioli, acusado de ‼️"difundir material sexual intimo"‼️ La pena va de 3…

Objavljuje Cronica LariojaČetvrtak, 22. travnja 2021.

Prema njenim riječima, takođe ju je oklevetao za porodično nasilje iz djetinjstva, koje ona poriče.

“Govorio je da me je deda zlostavljao u djetinjstvu, što nije tačno. Svaki trenutak za te četiri godine koliko smo bili zajedno, koristio je da me kompromituje, naročito sa tim snimcima. Za neke čak nisam ni znala. Sada patim od posttraumatskog stresa i anksioznosti”, rekla je Paula nakon što je čula izjave svog bivšeg dečka u policiji, prenosi Tiempo de San Juan.

Ona vjeruje da će njen advokat učiniti pravu stvar i dokazati krivicu tatu umjetnika. Takođe se plaši da joj ne naudi, jer je kako kaže, spreman na sve.

“U jednom od prvih audio zapisa koje mi je poslao nakon raskida, prijetio je da će mi zagorčati život. To je već počeo da čini objavljujući ove snimke, a ko zna šta još može da uradi”, zaključila je djevojka, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh