Svaštara

Muškarac ne treba znati šta sve radite u toaletu – 5 stvari koje bi žena ipak trebala zadržati za sebe

Vjerujem da u odnosu između muškarca i žene mora biti iskrenosti i da se jedino na taj način može izgraditi zdrava veza.

Sretna žena - Savjetnikuspjeha.com

Skrivanje nekih stvari ili laganje mogu napraviti veliku štetu vezi. Ipak postoje neke stvari bi žena ipak trebala zadržati za sebe. Neke stvari trebaju ostati tajna. Na primjer, vaš partner ne mora znati šta sve radite u toaletu. 1. Lična higijena; Moje lično mišljenje je, a vjerujem da će se mnogi složiti sa tim, da muškarac ne treba da vidi kada depilirate svoje noge ili brkove.

Znam da i muškarci imaju dlake po tijelu, ali mislim da nije lijepo da muškarac gleda svoju ženu dok ovo radi. Da ne govorimo o intimnim dijelovima. 2. Negativno mišljenje o njegovoj porodici; U redu je ako vam se ne sviđa njegova porodica ili njegovi prijatelji, ali ovo bi takođe trebali zadržati za sebe.

Ni vi sigurno ne biste voljeli da vam on stalno govori kako ne voli vašu porodicu i da im stalno traži mane. 3. Koliko ste potrošili; Ovde govorim o onim situacijama kada zarađujete svoj novac, a ne kada trošite novac svom muškarca.

Mislim da ni jedna žena ne bi trebala da se pravda ako je sebi priuštila neku novu krpicu, naročito ako još uvijek niste u braku i svako od vas troši svoj novac. 4. Ušteđevina; Mislim da bi svaki od partnera trebao imati svoju ušteđevinu pored zajedničkog budžeta.

Uvijek bi trebali imati nešto novca sa strane za crne dane ili ako želite iznenaditi svog partnera nekim poklonom. 5. Detalji iz prošlosti; Ako vašeg partnera zanima vaša prošlost onda bi trebali da budete iskreni prema njemu. Ipak, ne trebate ići u detalje i pričati mu baš sve. Dovoljan je površan odgovor bez dodatnih detalja. Ako vas ne pita, onda nemojte ništa ni da govorite,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh