Svaštara

SPREMITE SE ZA NEVJEROVATAN ASTRO PERIOD! Evo zašto kažu da je APRIL mjesec za sve horoskopske znake

Astrolozi tvrde da će nam april 2021. godine biti izuzetno povoljan mjesec
9. april 2021. godine – događaju se neobične stvari, osjećat ćete samo radost i sreću.

14. april 2021. godine – Venera ulazi u Bik, što znači da će se isprepletati ljubav i ljubomora. Imaćete potrebu da dokazujete svoju ljubav, ali ida se osjećate voljenom.

22/23. april 2021. godine Zemlja prolazi kroz rep komete, pa ćemo vidjeti kišu meteora.

27. april 2021. godine javlja se Super Mjesec ili Ružičasti Mjesec koji nas podsjeća da se za uspjeh moramo pomučiti.

Kosmos - Atma.hr

OVAN

Osjećaj blagostanja doći će u aprilu. Optimizam povezan sa promjenama javlja se početkom mjeseca. Čini se da vaša osjećanja lične odgovornosti nisu definisana pa ne možete da shvatili šta drugi ljudi očekuju od vas. Želja da se impulsno nabavi luksuzni predmet u zabavne svrhe mogao bi vas ozbiljno finansijski koštati.

BIK

Izgleda da vam je privatnost ovog mjeseca veoma važna, ali takođe želite da date sve od sebe. Iznenadne promjene na poslu, neće vas mnogo obradovati. Prilagođavanje bi trebalo da bude ključ u ovoj situaciji jer vam je vrlo teško da podnesete promjene. Trebali biste biti psihički spremni da će vas ovaj mjesec naučiti nečemu. Brige u vezi sa vašim brakom i vezom, ozbiljno će vas opteretiti.

BLIZANCI

Bavićete se prijateljima i humanitarnim aktivnostima. Do vas dolaze veoma korisne informacije, koje će vam značiti u poslovnom svijetu. Impulsivna akcija traženja užitka na putovanju mogla bi biti uzrok neslaganja u braku. Možda gajite neku iluziju da plivate u novčanom blagostanju, ali morate hitno da prestanete sa tim.

RAK

Izgleda da su vam ovog mjeseca socijalni status i zajednica u prvom planu. Obilje su i zabavne i društvene aktivnosti. Neki od vas mogu promijeniti prebivalište, ali to vam može prouzrokovati mnogo neočekivanih troškova. Bilo bi preporučljivo da se informišete prije nego što se odlučite ili potpišete bilo šta. Dobronamjeran prijatelj može biti pogrešno obaviješten, pa pazite koga slušate.

LAV

Ovog mjeseca će neki od Lavova dobiti filozofskiji pogled na život. Kako mjesec bude odmicao, vi ćete sve više razmišljati gdje ste i na čemu ste. Neslaganje sa partnerom moglo bi da vas ozbiljno poljulja. Kada je posao u pitanju, imajte u vidu da sve što sija nije zlato. Neće vam biti dostavljene potpune informacije i detalji koji bi mogli biti veoma važni.

DJEVICA

Osim što ćete brinuti o finansijama, ovaj mjesec ćete muku mučiti i sa privatnim pitanjima. Sumnjate na supružnika, sumnjate na uspjeh u poslu… Ojsećate veliku odgovornost i svi problemi će se riješiti kad poslušate svoju intuiciju. Prestanite da prenagljujete u odlukama i okrenite se razboritosti.

VAGA

Za neke Vage ovog mjeseca, zazvoniće svadbena zvona. Dok druge vage mogu sklopiti ozbiljan poslovni ugovor. Međutim, prije nego što potpišete ili jedno ili drugo, prvo dobro istjerajte na čistac sve probleme. Vage će imati nove mogućnosti za unapređenje karijere, a sa unapređenjem stiže i novac.

Opustite se i realno pogledajte oko sebe.

ŠKORPIJA

U centru pažnje ovog mjeseca je vaše područje rada. Razjasnite sve nedoumice jer nedostatak komunikacije ometa vaš posao. Suočite se s problemima. U porodici se događaju neočekivane stvari, što vam daje osjećaj da ste nemoćni. Napetost i frustracija mogu nestati samo kada vam partner pokaže ljubav.

STRIJELAC

Nepromišljena zabava može vas skupo koštati. Prijatelj će vam ispričati neke stvari koje će vas iznenaditi. Napokon ćete zaraditi novac, ali imajte na umu da svoj dio obećanja morate da ispunite. Mnogi Strijelčevi treba da razmišljaju o promijeni prebivališta, jer se osjećate nemirno u trenutnom stanu.

JARAC

U centru dešavanja ovaj mjesec za vas je kuća i dešavanja u njoj. Možda treba da preuzmete na sebe brigu o porodici, ali osjećate se nesigurno. Brat ili sestra mogu vam pomoći oko finansija, ali vodite računa da emocije čuvate po strani.

Budite iskreni prema partneru i svi problemi će se riješiti.

VODOLIJA

Porodične svađe donijeće očajanje, ali i drugačiji pogled na život. Ako ste u mogućnosti, izbjegavajte svađe. Na poslu ne glumite, pristupite realno i otvoreno- iskrenost je na cijeni. Ne razmišljajte mnogo da li ste u pravu ili niste, jednostavno samo radite onako kako vam srce kaže.

RIBE

Preokupacija u aprilu biće vam novac. Stalno ćete kalkulisati, ali srce će tražiti putovanje i trošak. Posavjetujte se sa partnerom pa odlučite kuda ćete dalje. April će vam donijeti neke nove vibracije, prijateljsku atmosferu.

Gdje god da išli, vodite sa sobom partnera – samo tako ćete ove dane iskoristiti najbolje moguće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh