Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za Maj – Šta bi mogli da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta bi mogli da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Djevojka - Lovesensa.rs

Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi u ovom mjesecu trebale pokazati strpljenje i ne žuriti sa donošenjem važnih odluka. Bilo bi dobro da izbjegavate sumnjive ljude kako se ne biste razočarali. Nisu svi ljudi dobronamjerni kao što mislite, zato budite oprezni.

Takođe, izbjegavajte sukobe i rasprave sa članovima svoje porodice. To bi moglo da vam uzrokuje probleme koji vam nisu potrebni. U ovom periodu biste mogli posjetiti neka mjesta koja će u vama probuditi nostalgiju i neka lijepa sjećanja.

Putovanje će vam prijati, ali budite oprezni sa novcem jer postoji mogućnost od gubitka istog. Ne vjerujte previše ljudima, naročito ne nepoznatim. Škorpija: Vaš uspijeh može biti razlog za zavist nekih osoba koje vas okružuju, a koje su vam jako bliske.

Bilo bi dobro da, prije nego što donesete bilo koju važnu odluku, prikupite više informacija koje će vam olakšati donošenje odluke. Preispitajte neke svoje postupke iz prošlosti i izvinite se za njih ako je potrebno. Neki vaši planovi za budućnost su možda previše ambiciozni i nerealni zato bi trebali malo bolje da ih analizirate prije nego što krenete da ih realizujete.

U ovom periodu biste trebali biti posebno odgovorni ako želite poboljšati svoj život i napraviti neke promjene. Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca bi trebali priznati svoje greške i biti spremni da ih isprave. Iako se u vašem životu sve čini uobičajeno, osjećate neku vrstu napetosti kojoj ne znate razlog.

Trudite se da ne budete brzopleti ako ne želite da uništite svoj autoritet. Pažljivo analizirajte sve svoje postupke i nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko sprijeći da neke svoje planove sprovedete u djelo, ipak vi najbolje znate šta je dobro za vas,piše Infpult

Ako želite da se zaštitite od finansijskog gubitka nemojte davati ozbiljna obećanja koja su vezana za zajednička ulaganja. Nemojte se dovoditi u iskušenje da se upustite u nepromišljene avanture.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh