Svaštara

Mjesečni horoskop – ovo su najvažniji datumi za sudbinu u aprilu 2021. godine: Jedna noć je posebna! Ispunjava želje i donosi lijepu budućnost

Mjesečni horoskop za april 2021. godine – jedan datum će biti ključan za ispunjenje ŽELJA!

Žena - Ženskikutak.rs

Prva polovina aprila donosi nam nevjerovatnu pokretačku energiju – bićemo sjajno motivisani da se posvetimo projektima koje smo ranije odugovlačili.

Ova fantastična motivaciona energija biće iscjeljujuća za vas, zato je važno da se sa njom povežete i koristite je u cilju napredovanja, pokretanja novih ideja i kreativnosti.

Mlad Mjesec u Ovnu 11. aprila, jedan je od najmoćnijih datuma u 2021. godini za manifestovanje želja, privlačenje željenog i mogućnosti za napredovanje u raznim oblastima. Donosi nam moćnu i manetnu energiju – moći ćemo da privučemo sve što želimo.

U prvoj polovini mjeseca suočit ćemo se i sa neptom energijom koju donosi kvadrat Marsa i Neptuna. Na površinu će izaći mnoge tajne i skrivene informacije. Ali, kako ulazimo krajem mjeseca u sezonu Bika, primijetit ćemo mirniju energiju, obnavljanje i buđenja iz iluzija.

Kraj aprila donosi nam racionalizaciju i spremnost da se suočimo sa izazovima i materijalizujemo snove.

Evo koji su najvažiji događaji u kosmosu u aprilu 2021. godine i kako će uticati na nas:

3. april – Merkur u Ovnu

Merkur, planeta komunikacije ulazi u znak Ovna i donosi nam jasnu i tačnu moć govora i vrlo istančane sposobnosti komunikacije. Pazite samo da se neke tajne ne otkriju.

4. april – magičan niz 4-4

Četvrti dan četvrtog mjeseca nosi energiju magičnog niza 4-4 koji ukazuje na zarastanje emotivnih rana, autentičnost i postavljanje čvrstih temelja ličnosti. Vaši duhovni vodiči vam na ovaj dan mogu pokazati važne smjernice.

6. april – Spoj Sunca i Ceresa

Asteroid Ceres simbol je ženske energije i obilja, a kada se poravna sa Suncem, duboko osjećamo energiju ovog asteroida i u nama se budi moćna kreativna energija. Bavit ćemo se stvarima koje nam ispujavaju srce. Boravit ćemo sa ljudima sa kojima se osjećamo istinsko voljeno.

9. april – Kvadrat Marsa i Neptuna

Ova energija dostiže svoj vrhunac 9. aprila, ali osjećat ćemo je cijelog mjeseca. Kvadrat Marsa i Neptuna na površinu iznosi stare tajne koje mogu poljuljati temelje i narušiti odnose. Kada nove informacije isplivaju, moramo djelovati brzo i vjerovati svojim instiktima.

11. april – mlad Mjesec u Ovnu

Ovo je najbolji dan za manifestaciju, postavljanje namjera, vizualizaciju, napredak i ostvarenje ciljeva. Ako se usredredite na neku stavr, mlad Mjesec vam može pomoći da postanete magnetno privlačni za svoje želje. Vrijeme je da povratite moć koja je prisutna u vama i krenete u novu misiju – kreiranje svjetlije i ljepše budućnosti.

13. april – Konjukcijaa Sunca i Erisa

Eris je patuljasta planeta koja može u našem ličnom životu da uzburka stvari iz podsvesti i pomaže nam da postanemo svjesniji svoje sjenke i svog bića.

14. april – Venera u Biku

Venera, planeta ljubavi i veza prelazi u jedan od svojih znakova vladavine, stvarajući snažno i skladno polje snage. Ovo je vrijeme kada sebe možemo razmaziti, priuštite sebi novu odjeću, ukusan obrok ili bilo šta zbog čega se osjećate srećni i posebno.

18. april – Konjunkcija Sunca i Merkura

Kada se Sunce poravna sa Merkurom, njegova energija se uliva u dubinu našeg bića. Merkur je planeta komunikacije, tako da je ovo savršeno vrijeme da podijelite svoju priču, obavite težak razgovor, napravite intervju za posao ili napišete propratno pismo. Bilo koji oblik komunikacije biće odličan za postizanje željenog.

19. april – vladavina Bika

Srećan rođendan dragi Bikovi! Iz vatrenog Ovna prelazimo u zemljani znak Bika. Sezona Ovna je bila zauzeta i možda smo osjetili da je vrijeme brzo ubrzalo. Možda smo započeli i nove projekte ili smo možda preuzeli mnogo veću odgovornost. Sezona Bika daje nam priliku da dođemo do daha i da poradimo na utvrđivanju onoga što je već u našim planovima. Vrijeme je za konsolidaciju i stvaranje stabilnih osnova za budućnost.

22. april – Venera u konjunkciji sa Uranom

Uran uvijek ima potencijal da stvori neku nepriliku i donese promjenu. Uran je trenutno u znaku Bika, tako da ćemo tokom sezone Bika ova planeta biti vrlo aktivna. Na današnji dan možemo se osjećati nemirno u određenoj vezi ili u našim odnosima uopšte. Možda su potrebne neke promjene kako bi se stvari sredile.

23. april – Mars u Raku

Mars ide naprijed i sada je dostigao znak Raka. Mars u Raku može pogoršati naše emocije i učiniti da se osećamo razdražljivo ili čak pomalo nemirno. Možda ćemo ovu nemirnu energiju morati preusmjeriti u nešto produktivno ili kreativno. Mars u Raku može da nas učini i impulsivnim, posebno kada je reč o stvarima koje su za nas duboko lične i važne.

26./27.april – Pun Supermjesec u Škorpiji

Ovo je prvi pun Supermjesec i ovoga puta je u znaku Škorpije – donosi duboko obnavljajuću energiju koja će pročistiti našu dušu. Možda se osjećamo kao da prolazimo neku vrstu psihičkog čišćenja ili preporoda. Pošto je Uran veoma aktivan za vrijeme ovog punog Mjeseca, možda će nas dočekati neke iznenadne promjene ili se na neki način osjećamo nesigurno ili nestabilno. Ovo može biti izuzetno emocionalno, ali i prosvetljujuće vrijeme.

27. april – Retrogradni Pluton

Pluton razbija čaroliju planeta u direktnom hodu i kreće retrogradno. Srećom, Pluton se kreće izuzetno sporo i ova retrogradna faza osjećat će se na vrlo suptilnom nivou. Možda ćemo morati da se podsjetimo na događaje od septembra do oktobra prošle godine.

30. april – Sunce u konjunkciji sa Uranom

Sunce pravi godišnju konjunkciju sa Uranom, planetom inovacija, promena i buđenja. Energija Urana će se ovog dana snažno osjetiti. Sve što nam više nije potrebno napuštamo, a iznenada pronalazimo rješenja i ideje za razne životn esituacije. Kako je Uran u Biku, tako i ekološka pitanja mogu isplivati na površinu, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh