Svaštara

Timovi spremni za playoff Tiltproof CS:GO BiH lige / Ko će se boriti za nagradni fond od 2.500 KM?

Ni treća sezona prve Tiltproof CS:GO BiH lige ne prolazi bez iznenađenja!

Timovi spremni za playoff Tiltproof CS:GO BiH lige - PR / Haber.ba

Takmičenje je dostiglo vrhunac i očekuje nas neizvjesna završnica. Neki očekivani timovi stigli su do playoffa takmičenja poput Deepfear i Marten Gaming, ali prijatno iznenađenje priredili su gledaocima Immortal Balkans. U mečevima playoffa susrešće se Deepfear i Gamers1337, kao i Esports Novke i Marten Gaming, a prenos će, kao i do sada, biti na Twitch i YouTube kanalima organizatora 19.03, sa početkom u 19:15.

Šta igrači očekuju u posljednjim mečevima, ali i koji tim je pokazao najviše znanja i umijeća, te bi mogao da osvoji Tiltproof CS:GO BiH ligu, rekao je Dražan Zovko, trener ekipe Marten Gaming.

U samoj završnici očekujemo jake protivnike i zahtjevne mečeve. Svi ce se složiti da su do sada najviše pokazala 3 teama a to su Deepfear , Gamers1337 i Marten Gaming, što u tehničkom dijelu, tako i u taktičkom. Ova 3 upravo navedena tima će da konkuriraju za titulu, ali ja mislim da će Marten Gaming biti prvak ove sezone.”, izjavio je Zovko.

Organizacija lige protekla je bez većih problema, a izazov playoffa, borbe za treće mjesto i samog finala je pred nama, kada se svakako očekuje najveći broj gledalaca. Dosadašnje takmičenje pogledalo je preko 45 hiljada ljudi, što je za 10% porast u odnosu na proslu sezonu. Trenutno je aktivna i trka za MVP igrača sezone, u kojoj prednjače Andrei “Fanatic” Brađan sa 1.91 rejtingom, te takmičar ekipe Deepfear, te Adin “Brut” Husić sa rejtingom efikasnosti od 1.9.

Zadovoljan sam odzivom gledalaca tokom regularnog dijela prvenstva. To signalizuje da dodatno ulaganje truda u proizvodnju novog sadržaja, kao i partnerstvo sa timovima već daje dobre rezultate. Čim završi sezona, bacićemo se na analizu svih aktivnosti kako bi što bolje pripremili teren za narednu sezonu, da bude još gledanija, bolja i dinamičnija. Pored toga, mislim da je treće izdanje lige najjače kvalitetom, u poređenju na prošla 2 odigrana takmienja. Do sada nismo imali slučaj da nemamo očiglednog favorita za osvajanje lige, jer sigurno 2-3 ekipe jednako konkurišu za osvajanje titule. Uživaću gledajući razvoj situacije u ostatku playoffa, iščekujući borbu za prvaka treće sezone CSGO BiH lige.”, izjavio je Sergej Sliško, direktor kompanije Tiltproof.

Kako će se odvijati sama završnica takmičenja i ko će biti šampion treće sezone CS:GO BiH lige, ne propustite da pogledate večeras na Twitch i YouTube kanalima kompanije Tiltproof.

Timovi spremni za playoff Tiltproof CS:GO BiH lige / Ko će se boriti za nagradni fond od 2.500 KM?

Timovi spremni za playoff Tiltproof CS:GO BiH lige / Ko će se boriti za nagradni fond od 2.500 KM?

Timovi spremni za playoff Tiltproof CS:GO BiH lige / Ko će se boriti za nagradni fond od 2.500 KM?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh