Svaštara

Astrolozi objavili – sutra će se nad svim horoskopskim znakovima nadviti Mlad Mjesec: Šta vas čeka, dobro je znati

Mlad Mjesec 13. marta pada istog dana kada i konjunkcija Venere sa Neptunom, a međusobno su udaljeni samo tri stepena.

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Dakle, ovo je sneni, saosjećajni i senzualni mladi Mjesec. Idealno je za pronalaženje savršenog ljubavnika ili romantičniji odnos sa partnerom.

Međutim, mlad Mjesec povezan je sa izazovnom nepokretnom (fiksnom) zvijezdom Markabom. Dakle, tendencija ka idealističkoj ljubavi ima potencijal da vas učini ranjivim, što može da vas dovede do slomljenog srca i razočaranja. Neki mogu vašu dobrotu vidjeti kao slabost i pokušati da vas iskoriste, piše “sitoireseto”

Efekti mladog Mjeseca od 13. marta traju četiri nedjelje do 11. aprila. A najbolje vrijeme za nove početke je tokom faze rastućeg mjeseca, od 13. marta do 28. marta (punog Mjeseca).

Mlad Mjesec u Ribama, u subotu, 13. marta 2021. godine, vrlo je blizu poravnanja Venere i Neptuna. Dakle, duhovno značenje mladog Mjeseca marta 2021. odnosi se na idealističku ljubav, saosjećanje i empatiju.

Mlad Mjesec u martu 2021. dobar je za pronalaženje ljubavnika iz snova ili dodavanje romantike u postojeću vezu. Ali izazovna fiksna zvijezda na istom stepenu kao i mlad Mjesec donosi rizik od obmane i razočaranja. Stoga je važno ne pretjerivati sa idealizovanjem romantičnih poteza, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh