Svaštara

OVAJ DETALJ U DVORIŠTU PRIVLAČI NESREĆU: Evo šta nikako ne treba da imate u bašti

Ako napravite dobar feng šui u kući možete da privučete sreću i bogatsvo, ali ako ste zaboravili na ovaj detalj u dvorištu u vašem domu može zavladati negativna energija, piše Lepa & srećna.

Postoji nekoliko pravila za uređenje bašte po feng šui tradiciji, ali jedno od osnovnih odnosi se na stazu u dvorištu. Bez obzira da li ste posadili cvijeće koje donosi obilje i sreću, kao što su krasula i djetelina, staza koje predstavlja pravu liniju i rasprostiire se pod pravim uglovima privlači negativnu energiju.

Feng šui stručnjaci savjetuju da staza u dvorištu treba da bude vijugava jer je ona simbol dugog života i oslobađa protok pozitivne energije kroz baštu. Kada pravite staze, ne zaboravite da one treba da izgledaju po ugledu na tok potoka u prirodi.

Staza pod pravim uglovima ispred vrata vaše kuće spriječava vas da privučete obilje ili sreću, a ukoliko je već imate onda oko nje posadite cvijeće i tako učinite da izgleda vijugavo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh