Svaštara

Krataka ljubavna astro analiza do 15.03. – Djevice budite hrabrije, Lavovi manje brinite

Ovaj period bi mogao biti veoma turbulentan za mnoge od znakova Zodijaka.

Horoskop - Espreso.rs

Biće to period pun uspona i padova. Astrolozi otkrivaju koliko sreće u ljubavi će imati svaki znak zodijaka u ovom periodu. Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi se mogle naći na meti kritika od strane svog partnera. Uprkos tome ipak ćete se truditi da mu pokažete svoja iskrena osjećanja i pokažete mu koliko vam je stalo. Bik: Bikovi bi u ovom periodu mogli biti okupirani nekim porodičnim problemima koji bi mogli isplivati na površinu. To bi vam moglo oduzeti mnogo vremena, ali i živaca. Ipak, uz malo truda ćete uspjeti sve da riješite, a da vaša veza ne trpi mnogo.

Blizanci: Morate se potruditi da pokažete svoju zrelost kako vašem partneru ne bi dosadilo vaše nezrelo ponašanje i ne bi uzrokovali zahlađenje emocija. Previše nepotrebnih razgovora može samo da vam šteti, ali bi jedan topao zagrljaj mogao biti dovoljan da se osjećate dobro i ispunjeno.

Rak: Vaša veza će u ovom periodu biti veoma stabilna uprkos nekim stvarima iz prošlosti koje vas muče. Oni koji su slobodni će uz pomoć prijatelja zaboraviti na sve brige. Lav: Bilo bi dobro da zanemarite nerealna očekivanja koja imate prema partneru.

Pokušajte zrelijim pristupom da dovedete stvari u red. Možda ćete se osjećati da ste zapostavljeni, ali nemojte brinuti. Ovaj osjećaj će vas brzo proći. Djevica: Mnoge slobodne Djevice će se nalaziti na dobrom putu da upoznaju svog budućeg potencijalnog partnera.

Budite hrabti i nemojte se plašiti da pokažete svoja osjećanja. Vaga: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli doživjeti pravo nadahnuće u ljubavi. Nemojte dozvoliti sebi da previše uronite u svijet mašte i izgubite vezu sa stvarnošću.

Takođe, pokušajte ne idealizovati previše svog partnera kako se ne biste razočarali. Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije će se u ovom periodu u potpunosti posvetiti svom partneru. Neki pripadnici ovog znaka bi mogle u previše idealizovati svoju voljenu osobu i loše procijeniti neke njene postupke,piše Infpult

Strijelac: Slobodni Strijelčevi bi se trebali osloniti na svoje samopouzdanje ako žele osvojiti osobu koja im se sviđa. Budite pažljivi kako ne biste ispali nametljivi. Jarac: Oni Jarčevi koji su u vezi će se osjećati sigurno u svojoj vezi.

Slobodni Jarčevi će ipak morati nastaviti potragu za srodnom dušom jer ovaj period neće biti baš najpovoljniji. Vodolija: Trenutno se nalazite pod velikim pritiskom i pokušavate na sve načine da budete zadovoljni i srećni sa svojim partnerom.

Ne forsirajte ništa i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Samo tako ćete zaista biti srećni. Ribe: U ovom periodu ćete imati izuzetno dobru komunikaciju sa svojim partnerom. Bićete veoma maštoviti i uspjećete u svoju vezu da unesete neke lijepe promjene.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh