Svaštara

VEČERAS JE PUN MJESEC U DJEVICI: Ova 3 znaka nek se DOBRO PRIPREME, evo šta ih čeka

Smiješe im se lijepe promjene na svim životnim poljima

Mlad mjesec - Ilustracija / Astrosudbina.com

Period punog Mjeseca u horoskopskom znaku Djevice je vrijeme samoanalize, preispitivanja sopstvenih navika i donošenja mudrih odluka. Prema astrolozima, ovo je posebno povoljno vriijeme za tri znaka.

Sjaj punog Mjeseca u Djevici pomaže ljudima da pročiste svoj um, dušu i tijelo, pa je ovo vreme posebno povoljno za pokretanje različitih promjena – od prelaska na dijetu, započinjanja vježbanja, pregleda poslovnih projekata i prihvaćanja novih izazova.

Pun mjesec u Djevici pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodimo svega što nam više ne služi. Ovaj period je idealna prilika da se riješite loših navika, “emocionalnog prtljaga” i suočite sa određenim ličnim izazovima.

Prema astrolozima, ovaj pun Mjesec u Djevici će posebno povoljno uticati na tri znaka Zodijaka. prenosi “Novi“.

Blizanci

Ova promjena utiče na vaš dom i porodičnu kuću i osjetićete to na izuzetno ličnom nivou. Mjesečeva energija u Djevici vas podstiče da svoj životni prostor očistite od nepotrebnih stvari, ali i da se riješite emotivnog prtljaga iz prošlosti.

Ukoliko vas u posljednje vrijeme muče finansijski problemi, sada možete da nađete rješenje za njih i sveukupno ćete biti izuzetno produktivni i nadahnuti.

Vaga

Tokom punog Mjeseca ćete vjerovatno imati potrebu da ostanete sami, kako biste na miru mogli da razmislite o problemima koji vas muče i planovima za budućnost.

Ovo veče je idealno za mir i odmor. Meditacija i vizuelizacija pomoći će vam da razbistrite um. Ciklus punog mjeseca predstavlja kraj loših misli i osjećanja i početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Mjeseca u Djevici za emocionalno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je pravo vrijeme da započnete nešto sasvim novo.

Pod sjajem punog mjeseca imate hrabrosti da se suočite sa negativnim emocijama koje su vam pritiskale srce i da ih konačno odbacite. Osjećaćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite budućnost i sve promjene koje dolaze.

(Telegraf.rs)

POGLEDAJTE VIŠEMgid

Porodica iz Mostar dobija € 9800 mjesečno, a ne radi ništa
Stellar

Porodica je kupila kuću u Mostar za 4 mjeseca. Naučite metodu
Stellar

Porodica iz Zenice ima mnogo para jer su saznali za trik iz 1985
Stellar

Dvije 19-godišnjakinje na računu imaju 629 hiljada maraka
Ripple

Prestani ovo jesti Ako ne želite imati parazita!
Purodone

Imate li bolove u zglobovima? Isprobajte ove kućne lijekove!
Flekosteel
Ne propustite
Zanimljivosti
3 NAJVEĆA BAKSUZA U CIJELOM ZODIJAKU: Cijelog života se pitaju šta su Bogu zgriješili! DA LI STE MEĐU NJIMA?
Zanimljivosti
OVA ŽENA MI SE JAVILA PORUKOM I TRAŽILA BROJ MOG MUŽA: Kad mi je poslala zadnju sliku ODMAH SU ME U HITNU ODVEZLI – MOJ ŽIVOT JE GOTOV
Zanimljivosti
Crna zmija od DVA METRA u okolini Vranja, ljudi u nevjerici: Postoji razlog zašto se pojavila baš sad
Zanimljivosti
KOJA ŽENA JE MAJKA OVOG DJETETA? 1 detalj otkriva pravu istinu: VIDITE LI GA?
Komentari – Ukupno 0NAPOMENA – Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
Vaše ime
0 karaktera
Vaš komentar… (do 1000 karaktera)!

Kod sa slike

Još uvijek nema komentara na ovaj članak!

Iz minuteTimeline

prije 25 minutaSAD JE LJEPOTICA BEZ MANE, A EVO KAKO JE NEKAD IZGLEDALA IVANA ALEKSIĆ: Priča se da ulazi u “Zadrugu”, SREST ĆE SE S MUŽEM OČI U OČI! (FOTO)

prije 34 minuteTRIK DA OPERETE I OČISTITE TEPIH ZA SAMO 40 MINUTA: Ne trebate ga dizati i pomjerati, BIT ĆE KAO NOV!

prije 1 sat, 33 minute”Svoju djevojku upoznao sam na fakultetu”

prije 1 sat, 57 minutaGLUMI BLANKICU U FILMU “DARA IZ JASENOVCA”: A evo kako ova glumica izgleda bez marame, TIP-TOP NAŠMINKANA

prije 2 sata, 59 minutaKREĆE PERIOD VENERE U RIBAMA, EVO ŠTA VAS ČEKA NAREDNIH MJESEC DANA: SVE JE OBAVLJENO, ovaj znak nek se pazi

Najčitanije24 sata7 dana

prije 23 sata, 48 minutaDR PELEMIŠ DANAS ZAGRLIO DARIJU I ŠAPNUO JOJ OVE RIJEČI: Nije bilo za svačije uši, ali ipak greškom je čula cijela sala

prije 19 sati, 9 minutaSIN MI JAVIO DA ĆE SE OŽENITI GRETOM IZ NJEMAČKE ZBOG PAPIRA, a ovdje u Bosni ima djevojku: Kad mi je poslao sliku GRETE, SVE MI JE BILO JASNO, nikad se od nje neće razvesti

prije 21 sat, 32 minuteSTIŽU PARE U MARTU! OVA 3 ZNAKA ĆE SE OBOGATITI: Ruski astrolog upravo objavio, JESTE LI MEĐU NJIMA?

prije 5 sati, 17 minuta”Ostao sam u stanu sam sa blizancima od 6 mjeseci”

prije 9 sati, 31 minutu’Prošle godine sam dobio na kladionici 4,5 hiljade km ‘


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh