Svaštara

Idealni astro parovi: S kojim znacima horoskopa vas čeka prava ljubav

Astrolog Rouz Smit iz Australije otkrila je koji su horoskopski znakovi kompatibilni pa mogu da ostvare uspešnu vezu, a koji bi znakovi trebalo da izbjegavaju svaku vrstu vezu, je bi ona mogla da završi prilično turbulentno.

Ljubavni horoskop - Alo.rs

Ovan
Na Ovna se tradicionalno gleda kao na ‘muški ili vatreni, odnosno kardinalni znak’, što znači da su ‘aktivni, strastveni i nezavisni, kao i da uvijek imaju čvrsto ustaljeno mišljenje’. Potrebni su im partneri koji ih razumiju i koji ne pokušavaju da priguše njihovu vatrenu prirodu, kaže Rouz.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu im parirati, ali moguće su svađe.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodolija napajaju vatru, to može biti solidna veza, ali Vaga je nasuprot Ovnu na Zodijačkom krugu, pa bi njihova veza mogla da donese poteškoće, objašnjava astrolog.

Dobar izbor: Blizanci su sigurna opklada.

Bik
Bik je ženski yin, zemljani fiksni znak. To znači da su uopšteno usmjereni prema unutra, praktični i okrenuti ka sebi. Ponekad mogu da budu vrlo tvrdoglavi.

Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Djevicom i Jarcem može funkcionisati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne uguše jedni druge depresijom.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i Ribe mogu dodati emocionalnu povezanost koja je potrebna za ravnotežu odnosa, ali Škorpijini stavovi mogu donijeti sukobe – upozorava Rouz.

Dobar izbor: S Rakom biste mogli da se osjećaju prijatno.

Blizanci
Blizanci su promjenjiv vazdušni znak, komunikativan i fleksibilan. Mogu biti prilično intelektualni i vole strateški da razmišljaju o većini stvari.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i Vodolije mogu biti dobar izbor jer će puno razgovarati, ali može postojati i određeni nivo ‘odvojenosti’, odnosno manjak bliskosti.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac privlačni su Blizancima, ali Strijelci vole mnogo promjena, sviđalo se to vama ili ne, pa to treba imati na umu.

Dobar izbor: Lav bi mogao biti najbolji izbor za vas.

Rak
Budući da su vodeni znak, Rakovi često puno razmišljaju o sebi, osjećajni su i podstrekači, pa djeluju kao pioniri u mnogim stvarima.

Vodeni znakovi: Mogu im pružiti veliku podršku, posebno Škorpija i Riba, ali istovremeno, njihova veza ponekad može postati emotivno jako naporan posao.

Zemljani znakovi: Mogli bi biti bolji izbor od vodenih znakova. Bik, Djevice ili Jarac nude Rakovima ‘uzemljenje’ koje im je potrebno. Mogao bi to da bude Jarac, to su dovoljno ozbiljne i konzervativne osobe koje odgovaraju Rakovima.

Dobar izbor: Veza s Djevicom ili Bikom ima dobre izglede.

Lav
Lav je vatreni znak, topao, često vrlo snažnih mišljenja, koja brani vatreno.

Vatreni znakovi: Iako su mogući dobri odnosi, Lav , Strijelac i Ovan brzo mogu odustati od veze, jer su vatreni znakovi emocionalno nestabilni.

Vazdušni znakovi: Veza s Blizancima, Vagom i Vodolijom može dobro da funkcioniše. Ali Lav i Vodolija mogu biti vrlo tvrdoglavi u razmišljanjima, što može dovesti do sukoba.

Dobar izbor: Odnosi s Vagama vjerovatno će biti najstrastveniji i zapravo vrlo skladni.

Djevica
Zemljani znakovi: Kao zemljani znak, Djevica može uživati ​​u dobrim odnosima s drugim zemljanim znakovima, poput Bika, Djevice i Jarca. Ali, moraju se čuvati da ne zapnu u kolotečinu i dosadu.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i Ribe nude stvarni osjećaj povezanosti, ali Djevica s Ribama ponekad može imati previše problema.

Dobar izbor: Odnosi sa Škorpijama mogu biti fantastični, a i Rak bi mogao da bude dobar izbor.

Vaga
Vage su vazdušni znakovi koji vole ljepotu, mir i najviše od svega – ljubav. Najveći mogući problem koji Vaga ima je osećaj da nisu kvalitetno povezani s partnerom.

Vazdušnim znakovi: Vage su zaljubljene u ideju ljubavi i stoga mogu uživati ​​u predivnim odnosima s drugim vazdušnim znakovima, poput Vage, Blizanaca i Vodolije.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac čine dobre partnere, ali ponekad mogu doći u jake sukobe s Ovnom.

Dobar izbor: Svaku Vagu vjerovatno će lako privući Lav.

Škorpija
Škorpije su vodeni znakovi koji se usredsređuju na unutrašnju refleksiju i intenzivne emocije.

Vodeni znakovi: Škorpije su često ‘magnetski privlačne’ i mogu biti dobri partneri Raku, Škorpiji i Ribama. U tim vezama može biti puno emocija, što znači da te veze često završavaju kao jako duboke.

Zemljani znakovi: Bik, Djevice i Jarac pomažu prizemljivanju Škorpije u praktičnu stvarnost, ali Bik se Škorpiji može činiti donekle konzervativan.

Dobar izbor: Djevica i Jarac izvrsni su partneri Škorpiji.

Strijelac
Strijelac je promjenjivi vatreni znak, pustolovna osoba koja voli prostranstva i slobodu. Strijelac uživa u slobodi i potreban mu je partner otvorenog uma.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac su otvorenog uma i mogu da budu dobri potencijalni partneri Strelcu, iako odnosi s vatrenim znakovima mogu da donesu strast i nestalnost.

Vazdušni znakovi: Možda će bolje funkcionisati s Blizancima, Vagama i Vodolijama, ali s Blizancima se mogu dogoditi vatreni sukobi.

Jarac
Jarac je zemljani znak koji je čvrst, pouzdan i marljiv.

Zemljani znakovi: Odnosi Jarca sa zemljanim znakovima, Bikom, Djevicom i Jarcem mogu dobro funkcionisati dok oboje težite istim stvarima. Ali, kao i kod nekih drugih znakova, i kod Jarca u odnosu s ovim znakovima postoji rizik da upadnete u rutinu i ozbiljnost.

Vodeni znakovi: S njima biste mogli samo dobro da se zabavite. Rak, Škorpija i Riba nadopunjuju Jarca.

Dobar izbor. Borba između Raka i Jarca ponekad nosi previše emocija, pa su partneri na koje se možete kladiti ipak Škorpija ili Ribe.

Vodolija
Vodolija je vazdušni znak koji je društven, inovativan i vrlo humanitarno nastrojen.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i druge Vodolije čine dobre partnere za Vodoliju. Jedini rizik je što biste mogli da završite tako da satima i satima čavrljate, a da niste obavili važan posao.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu biti sjajni partneri, ali Lav ponekad može biti previše teatralan i pretežak za Vodoliju.

Ribe
Ribe su promjenjivi vodeni znak koji je emotivan, intuitivan i kreativan.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i druge Ribe pogodni su za duboke i strastvene veze, ali ponekad na površinu može doći previše emocija, što može biti prenaporno.

Zemljani znakovi: Bik, Djevica i Jarac pružaju stabilnost i uzemljenje Ribama, donoseći ravnotežu, ali Djevici ponekad može smetati intenzitet emocija kod Riba, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh