Svaštara

Horoskop / Ušli smo u sezonu Ribe, a Blizanci, Djevica i Strijelac biće uhvaćeni u vrtlog emocija

Skoro punih godinu dana svijet trese pandemija koronavirusa, a svakodnevni život postao je gotovo iscrpljujuć. Svima nam je potrebna pauza i odmor.

Djevojka - Srbija24.com

Srećom, 18. februara Sunce je ušlo u poslednji znak Zodijaka, Ribe, šaljući nam mirne, opuštene vibracije i pomažući nam da pronađemo saosjećanje i empatiju prema drugima.

Uz Sunce u Ribama, najemotivniji znak Zodijaka, sljedeći mjesec je savršen za romantiku i kreativnost. Ribe su ipak jedan od najpoetičnijih, umjetničkih znakova!

Sezona Ribe posebno će uticati na Blizance, Djevicu i Strijelca…

Blizanci
O ćemu sanjate? Koji su vaši najviši ciljevi? Kakva je vaša reputacija i kako je možete poboljšati?

Sezona Riba mami vas da se zaputite ka zvijezdama (posebno u karijeri). Iskoristite svu sanjivu, kreativnu, snažnu energiju ovog tranzita da biste napredovali na poslu i počeli da jurite ka nekim novim granicama.

Djevica
Sezona riba = sezona kada se Djevice bude na emotivnom planu!

Ako želite da unaprijedite svoj prijateljski i ljubavni život, ili da započnete neka nova poznanstva – sada je vrijeme. Sačekajte ipak do 20. februara i da se završi Retrogradni Merkur, prenosi “Luftika“.

Strijelac
Navikli ste da budete ekstrovertni, u centru pažnje, izražajni i uvek u pokretu, ali ovaj mjesec stavite sve na “pauzu” i opustite se.

Postajete veliki introvert, a vaš život kod kuće i sa porodicom postaje vaš glavni prioritet.

Polako ovog mjeseca, Strijelčevi. Na taj način, kada Sunce ovog proljeća uđe u vatreni znak vaših istomišljenika Ovnova, ponovo ćete “eksplodirati”!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh