Svaštara

Horoskop za vikend: Konjukcija Merkura i Venere donosi čaroban dan za ljubav (do 15. februara 2021.)

Horoskop za vikend – Za nekoga će ovo biti čarobni dani ispunjeni ljubavlju.

Žena - Pixnio.com

Horoskop za vikend od 12. do 15. februara 2021. godine!

U petak Mjesec prelazi u znak Ribe odakle će imati skladan aspekt sa Uranom. Bićemo opušteniji i malo pospaniji. Ovo je sjajan dan za duhovnu praksu, meditaciju i pozitivne afirmacije. Pod mladim Mjesecom bićemo malo osjetljiviji nego obično. Otvoreni smo više za svijet ideja i spiritualnost. Lijep aspekt sa Uranom nam daje mogućnost za sjajne ideje koje će same navirati. Posebno obratite pažnju na snove. Moguće je da ćete putem snova dobiti važne poruke ili će se ti snovi ispuniti.

Subota će proći u sličnom raspoloženju. Za nekoga će ovo biti čaroban dan ispunjen ljubavlju. Neko će se odlučiti za druženje sa dragim prijateljima. Imaćemo konjunkciju Merkura i Venere u Vodoliji. Sjajno vrijeme da se sretnemo sa starim prijateljima koje nismo vidjeli godinama. Neko drugi će biti više okrenut svijetu ideja i kreativnosti. Ko voli da piše, crta ili komponuje, treba da iskoristi ovaj dan da se tome više posveti. Mjesec je u konjunkciji sa Neptunom u Ribama i možda je ovo dan kada ćete nešto divno napisati ili nacrtati što će imati veliku vrijednost.

Nedjelja je takođe vrlo skladan dan i nadovezuje se na energiju prethodnog dan. Kada se osvrnemo na sve ove događaje tokom ove nedjelje možemo da zaključimo da je prvi dio nedjelje napetiji i izazovniji. Od četvrtka imamo potpuni obrt energije i mnogo sretnije dane, koje treba mudro osmisliti, jer se za mnoge stvara šansa da ostvare veliki uspjeh i dožive veliku sreću, prenosi “Profesionalna astrologija“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh