Svaštara

OBRATITE PAŽNJU; Ove stvari muškarac radi samo ako mu se BAŠ, BAŠ SVIĐATE!

Muškarci i žene se, barem kada je reč o ljubavi i izražavanju osjećanja, prilično razlikuju. Ali, neka vas to ne obeshrabri – evo kako da prepoznate da li mu se stvarno dopadate ili samo gubite vreme s njim.

Razvod braka - Virealno.com

Pokušava to da vam nagovesti: Često vas gleda u oči, zaista obraća pažnju na vas, sluša šta pričate..

Ne pretvara se: Uopšte ne pokušava da vam sebe pokaže drugačijim od onoga kakav je stvarno. Da, na početku svi pokušavamo da u prvi plan istaknemo svoje najbolje osobine, ali s druge strane, kada vam se neko sviđa, ne želite da se folirate do te mere da se prikažete kao nešto što niste, Mondo.

Približava vam se: Govor tela može da otkrije mnogo toga – zato obratite pažnju da li se naginje ka vama dok razgovarate, da li vas kao usput dodirne po ruci, kosi…

Trudi se da bude zabavan: Smeh je uvek dobrodošao, posebno u zavođenju. Osim toga, ako mu se stvarno dopadate, želi da vas vidi srećnu i zato se uvek trudi da bude zabavan i da vas zasmejava.

Otkriva vam stvari o sebi: Ako vam se malo po malo otvara i govori vam neke dosta lične i intimne stvari o sebi, dopadate mu se bez sumnje!

Daje vam do znanja da mu je zabavno sa vama: Na taj način pokušava da vam kaže da mu se sviđate i da u budućnosti želi da provodite još više vremena zajedno.

Ljubazan je: Svaki iole normalan muškarac će se truditi da prema ženi koja mu se sviđa bude veoma ljubazan. prenosi “100posto“.

Menja glas: To radi nesvesno – od uzbuđenja što ste tu, tako blizu njega, glas će mu zvučati drugačije.

Sve deli sa vama: Priča vam o svemu – o stvarima koje voli, ne voli, u kojima uživa, šta ga povređuje, nervira.. Muškarci se, uopšteno govoreći, ne otvaraju tako lako, a ako sa vama opušteno razgovara o svemu, to je svakako dobra znak.

Upućuje vam komplimente: Ako vam prilično često u toku razgovora upućuje komplimente, nema sumnje da mu se dopadate!

Izdvaja vas od ostalih: Možda to niste primetili, ali ako vratite film unazad i razmislite, primetićete – prema vama se ponaša drugačije nego prema ostalih devojkama u svom okruženju i time vam jasno daje “posebno mesto” u svom životu, piše prva.rs..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh