Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 15.02 do 21.02. – Sreća bi mogla pratiti Blizance, Rakove i Vage

Sreća bi mogla pratiti Blizance, Rakove i Vage

lepaisrecna

Ovan: U ovoj sedmici bi bilo poželjno da dobro isplanirate svaki svoj korak prije nego što započnete bilo šta novo. Pokušajte da budete manje impulsivni i pažljiviji. Mogla bi se desiti zanimljiva promjena koja bi mogla uticati na vaše finansije.

Važno je da sarađujete sa svojim radnim kolegama i da budete spremniji na kompromis. Budite otvoreni za mišljenje drugih i znajte da ne mora uvijek sve biti onako kako vi želite. Bik: Imaćete osjećaj da vas drugi pretjerano hvale, pa ćete pokazati skromnost i stidljivost.

Važno je da budete predani svom poslu i radite marljivo ako želite da vaš trud bude nagrađen. Neki pripadnici ovog znaka bi se mogli boriti sa čestim promjenama raspoloženja koje bi moglo da poremeti vaš unutrašnji mir. Pokušajte da ostanete smireni i staloženi kako ne biste sebi stvorili neke nepotrebne probleme i neprijatne situacije.

Blizanac: U ovoj sedmici ćete moći steći autoritet nad drugima, ali budite oprezni i nekojte davati lažna obećanja i ona koja ne možete da ispunite. Sreća bi m ogla pratiti one Blizance koji se ne boje odgovornosti i koji znaju kako se dokazati ne samo riječima već i djelima.

Pokušajte da se suzdržite od kritika jer bi vam one mogle donijeti samo nepotrebne sukobe. Ako pogledate pažljivije oko sebe vidjećete da ima mnogo onih sa kojima možete sarađivati bez problema. Važno je da se sa svima povežete i da se dobro organizujete ako želite da ostvarite ono što ste zamislili.

Rak: Iako su vam se pojavile neke veoma dobre šanse da ostvarite ono što želite, nemojte biti dosadni sa svojim idejama i forsirati ih. Sada nije vrijeme za to i pokušajte da radite u tišini. Vaših pet minuta će doći, samo trebate biti strpljivi. Fokusirajte se na svoj posao i nemojte se prepuštati sanjarenju i maštanju. Veoma je važno da u ovoj sedmici mislite mao na sebe i na svoje zdravlje.

Moguće su prehlade, ali i povratak nekih hroničnih bolesti koje su vas prije mučile. Lav: Osobe rođene u znaku Lava bi u ovoj sedmici mogle osjetiti jak nalet energije koji bi u njima mogao probuditi agresiju. Pokušajte da se bavite sportom i budete fizički aktivni kako bi sav višeak energije izbacili iz sebe.

U ovom periodu ćete možda morati donijeti neke veoma važne odluke, a sreće pratiti one koji budu obavljali neke veće kupovine. Neki Lavovi će morati veši da se potrude na poslu kako bi se dokazali pa će biti potrebno raditi i prekovremeno. Važno je da ne zaboravite da se odmorite, a ostalo će sve ići dobro iako vam se može činiti da nije tako.

Djevica: Djevice će imati mnogo zanimljivih događaja na poslu. Povežite se sa mlađim saradnicima jer bi vm oni mogli dati neke zanimljive ideje ili analizirati vaše iz drugog ugla. Važno je da u ovoj sedmici obratite više pažnje na svoj izgled, ali i da ne zaboravite d ase opustite i odmorite.

Od toga će zavisiti i vaše raspoloženje i produktivnost na poslu. Zvijezde i planete će biti n a vašoj strani u ovoj sedmici i njihova energija će pozitivno uticati na vas. Vaga: Vage će u ovoj sedmici biti uglavnom fokusirane na posao. Željeće da se dokažu kako ne bi ostali u sjeni drugih.

Pojaviće se lijepa prilika za dodatnu zaradu, koja neće doći odmah, ali će biti veoma dobra. Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da budete pažljivi kako biste mogli izbjeći moguće greške. Vaše ideje su jako dobre i mogle bi vad donijeti lijepe rezultate.

Samo je važno da se držite onoga što ste zamislili i sprovedete to u djelo. Bićete oslonac i podrška svima, kako radnim kolegama tako i svojim bližnjima. Vi ćete biti ti koji će iu uvjeravati da će sve biti u redu i onda kada se ne ćini tako. Škorpija: Trudite se da na reaalan i zreo način procjenjujete sve ono što se dešava oko vas jer se u svakom vašem potezu ogleda ono što nosite u sebi.

Drugi će to prepoznati, a hvale neće izostati. Važno je da obratite mnogo pžnje na posao, ali i na privatni život. Trudite se da što više slobodnog vremena provodite sa porodicom i prijateljima. Oni će vam pomoći da napunite baterije i napunite se pozitivnom energijom.

U ovoj sednici će biti nekolikoko jako važnih sastanaka, pa se potrudite da iz ne propustite. Oni će vam pomoći da upoznate nove ljude i sklopite nova poznanstva. Strijelac: U ovoj sedmici su moguća nova poznanastva i sastanci koja ne biste smjeli propustiti.

Bićete veoma pozitivni i šarmantni, a drugi će to prepoznati. Strijelčevi koji su u vezi će u ovom periodu uspjeti da ojačaju svoju vezu i nađu razumijevanje i zajednički jezik sa svojim partnerom. Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja.

Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način. Jarac: Teško ćete nalaziti zajednički jezik sa svojim radnim kolegama iako vam se može činiti da oni pokazuju određenu naklonost prema vama. Svako od vas želi dominirati, a sada je to nemoguđe.

Pokušajte da shvatite gdje vam je mjesto i tako se i ponašajte. Samo na taj način ćete moći izaći iz sjene drugih radnih kolega i pokazati koliko zaista znate i možete. Vodolija: Vodolije bi u ovoj sedmici mogle imati neke veoma neugodne sukobe sa radnim kolegama.

Pokušajte da ne reagujete ishitreno i impuslivno kako biste izbjegli nepotrebne i neugodne sukobe i rasprave. Promišljen rad, oprez i sposobnost mirnog rješavanja sukoba spasit će vas od nevolja, a sposobnost gracioznog pobjeđivanja svake situacije pomoći će vam u očuvanju vaše reputacije.,piše Infpult

Ribe: U ovoj sedmici ćete biti puni pozitivne energije koju ćete moći usmjeriti na rješavanje nekih poslovnih pitanja koja vas već neko vrijeme muče. Ova sedmica bi vam mogla prižiti nezaboravne sastanke, ljubav i priliku da se dokažete.

Nemojte samo podcjenjivati sebe i nemojte se plašiti promjena. Vještine koje posjedujete u odnosu sa drugima i vaša zaigranost će vam pomoći u odnosu sa radnim kolegama. Nemojte da se petljate tamo gdje vam nije mjesto i držite se svog posla i onoga šta on obuhvata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh