Svaštara

Horoskop / Lavu, Vagi, Škorpiji i Vodoliji 14. februar 2021. godine biće dan za pamćenje i sudbinske susrete

Retrogradni Merkur, koji je započeo 30. januara, a završava se 20. februara, može baciti sjenku na ovogodišnji Dan zaljubljenih.

Ljubav - RTL

Njegova glavna misija je da nam upropasti sve planove i maksimalno zakomplikuje život, a neki znakovi Zodijaka pamtit će ga možda i čitav život, ali po dobrom.

Položaj planeta nagoveštava da će ovaj Dan zaljubljenih posebnu radost donijeti usamljenim srcima, a evo koja 4 znaka očekuje najveća sreća i iskre ljubavi:

Lav
Intezivna energija Vodolije donosi vam dobre odnose sa partnerom, kao i povećavanje bliskosti na viši nivo. Ako ste u vezi, možete obnoviti svoje zavjete, planove i zajedničke želje.

Ovo je idealan dan za produbljivnaje odnosa i otpuštanje negativnih vibracija iz prošlosti, piše Lovesensa.

Vaga
Dan zaljubljenih donosi sjajnu zabavu usamljenim Vagama. Prati vas naglašena kreativnost, smisao za humor i dobra energija, pa ćete privlačiti pažnju gdje god da se pojavite.

Moguće je da ćete preko prijatelja upoznati zanimljivu osobu, pa se Dan zaljubljenih za vas može pretvoriti u početak jedne lepe veze.

Zauzeti će se dobro slagati sa partnerom.

Škorpija
Za vaš znak Dan zaljubljenih biće trenutk istine, odnosno dan kada ćete imati hrabrosti da otvorite svoje srce i pokažete šta zaista osjećate.

Očekuju vas vrijedni razgovori sa partnerom i moći ćete da ukažete na sve ono što želite da promijenite, a da druga strana to ne shvati kao kritiku.

Ipak, birajte riječi zbog prisustva retrogradnog Merkura koji lako može dovesti do pogrešno shvaćenih informacija i gestova.

Vodolija
Očekuje vas pojačana ljubavna i e*otska energija. Venera, planeta ljubavi, pomaže da obnovite strasti sa partnerom i razvijete novi stepen privlačnosti.

Slobodne Vodolije zrače neverovatnom harizmom i senzualnošću pa privlače poglede na svakom koraku. Razvijene su vaše komunikacine vještine i lako sklapate poznanstva.

Dan zaljubljenih može doneti sudbonosni susret koji će na početku biti obojen strastima, a kasnije se može pretvoriti u divnu romansu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh