Svaštara

Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća od marta: Zvijezde će im biti naklonjene do kraja 2021. godine

Od marta zvijezde će posebno biti naklonjene za ova 3 horoskopska znaka – očekuje ih sreća, u ljubavi cvjetaju ruže!

Djevojka - Geek.hr

Horoskop – Kada se završi februar, mjesec u kojem vlada retrogradni Merkur i Stelijum u Vodoliji, očekuje nas lijep astrološki period koji će mnogima donijeti radost i dobru energiju.

Od kraja februara, odnosno od marta mjeseca zvjiezde će posebno biti naklonjene za ova 3 horoskopska znaka:

Ovan

Osjećate nalet pozitivne energije i samopouzdanja. Svi vaši potencijali će doći do izražaja, a pred vama će se pojaviti mnoge prilike.

Napokon ćete postati svjesni sebe i svoje ličnosti pa ćete zračiti samopouzdanjem. Zvijezde će vam biti naklonjene tokom cijele godine, a naročito u drugoj polovini februara. Iskoristite ovaj period maksimalno, a naročito na poslovnom planu. Sad je prilika da zatražite povišicu ili započnete sopstveni biznis.

Lav

Sve vaše želje će postati stvarnost. Osjećat ćete se spremnim za bilo kakvu avanturu, pokazujete hrabrost i spremnost za akciju. Sada je pravo vrijeme da se zapitate šta zaista želite u životu i počnete da ostvarujete sve snove.

Napokon ćete biti u mogućnosti da kažete naglas stvari o kojima ste do sada ćutali.

Slobodni predstavnici ovog znaka bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu suprotnog pola.

Djevica

Prolejće će donijeti pravi preporod za Djevice. Ne plašite se problema, sve će ići onako kako zamislite.

Bićete izuzetno uspješni ne samo na svom radnom mjestu već i u privatnom životu.

Sada je vrijedno započeti nove projekte jer sve što započnete urodi plodom. Na polju ljubavi će vam cvjetati ruže, piše “Stil“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh