Svaštara

HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR – OVNOVI čuvajte zdravlje, dok ovaj znak će stupiti u BRAK sa svojim partnerom!

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju…

Dnevni horoskop - Aura.ba

LJUBAV: Bićete, pre svega, zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete ogromnu energiju i želju da radite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.
BIK
LJUBAV: Bićete neobično emotivni, ali i nesposobni da ostvarite harmoniju u ljubavi. POSAO: Očekujte povoljne promene, stvoriće se nove prilike i vladaće pozitivna atmosfera. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Neiskrenost u odnosu i tajne koje narušavanju odnos. Vodite računa šta radite, jer vaše tajne lako mogu biti otkrivene. POSAO: Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete flertovati sa nekim iz komšiluka ili s nekim koga ćete slučajno sresti. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Dobra “hemija” između vas i osobe koja vam se dopada doprineće harmonizaciji odnosa čak i ako naletite na neke probleme. POSAO: Imaćete pravnih problema. ZDRAVLJE: Osetljivo.
DJEVICA
LJUBAV: Imaćete divne prilike za ljubav, jer ćete biti okruženi privlačnim osobama koje će pozitivno reagovati na vašu pažnju. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost u toj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Partner će biti zainteresovan za fizičku komponentu ljubavi, a vi ne; zbog toga je moguć razdor u odnosu. POSAO: Dobit od preduzetništva i bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Slabo. piše “Informer“.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa izabranom osobom. Ako živite sa partnerom, moguća je napetost. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Svaka neiskrenost će vam se obiti o glavu, čak i ako je u pitanju nevina laž. Budite iskreni u odnosu. POSAO: Imaćete ozbiljnih administrativnih problema. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

JARAC
LJUBAV: Loša komunikacija sa partnerom ili bilo kim ko vam se dopada. Nestabilnost u ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu vam se nikakav rizik neće isplatiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete srećno zaljubljeni i lepo ćete se slagati s partnerom, a to je manje-više sve što vam treba u životu. POSAO: Manji problem sa osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

RIBE
LJUBAV: Nedefinisani odnosi i moguća prevara. Poštujte postavljene granice u odnosu ako želite da očuvate harmoniju. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Slabije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh