Svaštara

CIGANSKI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Ako ste u ovom znaku, ČEKA VAS TEŽAK MJESEC

Neki će doživjeti veliku turbulenciju na polju ljubavi, dok bi drugi mogli biti jako sretni. Sve zavisi od toga šta su zvijezde namjenila za Vaš znak zodijaka. U nastavku teksta pogledajte šta Vam sprema CIGANSKI HOROSKOP za FEBRUAR.

Horoskop - Krstarica.com

OVAN

Ovnovi u vezama će da imaju jako lijep ljubavni odnos tokom FEBRUARA. Podržavaćete jedno drugo u svemu, i konačno ćete biti u 100% skladu kakvom i trebate biti. Oni slobodni Ovnovi će upoznati jednu zanimljivu osobu sa kojom je moguća ozbiljnija veza.

BIK

Vi i Vaš partner ćete naići na neke manje nesuglasice u vezi. Morate poraditi na komunikaciji i objasniti jedno drugom šta Vam to smeta u vezi. Tek tada ćete moći da uživate u svojoj vezi i ljubavi. Slobodni Bikovi će se dopisivati sa novom osobom koju će upoznati baš tako, preko interneta. CIGANSKI HOROSKOP za FEBRUAR Vam donosi novu ljubav.

BLIZANCI

Već neko vrijeme sumnjate da Vaša voljena osoba krije nešto od Vas. Ali nikako nemate hrabrosti da to istražite i tješite se da nije ništa. Ali nažalost, Vaše sumnje su osnovane, i partner ipak krije nešto. Slobodni Blizanci će i dalje ostati sami, ali i neće Vam uopšte biti do muvanja sa nekim. CIGANSKI HOROSKOP za FEBRUAR Vam odnosi veliko razrješenje.

RAK

Neko jako ljubomoran će pokušati da rastavi Vas i Vašeg partnera. Ali nemojte dozvoliti to. Ne slušajte šta pogane duše pričaju, jer vaša ljubav je prava i iskrena. Oni to nikada neće moći imati, zato su i ljubomorni. Slobodni Rakovi će se upustiti u jednu ljubavnu romansu tokom FEBRUARA.

LAV

Tokom FEBRUARA ćete uživati u ljubavnoj sreći sa svojim partnerom. Mnogo lijepih i čarobnih trenutaka je pred Vama u kojima ćete iskreno uživati. Voljena osoba Vas mnogo voli, a to Vam stalno i dokazuje. Slobodni Lavovi će mnogo flertovati i privlačiti pažnju na sebe, ali ništa ozbiljno od toga.

DJEVICA

Pred Vama su prelijepi dani koje će te baš dugo da pamtitite. Njihova čarolija neće tek tako da izblijedi, i Vaša voljena osoba će da bude sretna sa Vama. Što se tiče slobodnih Djevica, ovo je mjesec u kojem Vam se vraća bivša ljubav. Nikada niste prebolili tu osobu, ali nije ni ona Vas.

VAGA

Moraćete malo više da se posvetite voljenoj osobi i porodici. Iako se mnogo zauzeti poslovima koji se stalno nagomilavaju, možete izdvojiti malo vremena za njih. Čisto da znaju da mislite na njih. Slobodne Vage će privlačiti pažnju gdje god da se pojave svojim šarmom i ljepotom. Pa je moguće i poznanstvo.

ŠKORPIJA

Vaš partner već neko vrijeme sumnja u Vašu vjernost. Postao je ljubomoran jer mnogi Vas primjećuju i javljaju Vam se. Morate mu objasniti da u Vašem srcu postoji samo jedna voljena osoba, i drugi Vas ne zanimaju. Slobodne Škorpije će da dožive strastvenu avanturu sa jednim Lavom ili Bikom

STRIJELAC

Ne tražite bespotrebno stalno svađu sa voljenom osobom. Nemojte kvariti tako lijepu ljubavnu vezu koju imate sa tom osobom, samo zato što imate svoje bubice. Uživajte u ljubavi i sreći koju imate. Slobodni Strijelčevi će započeti vezu sa jednom osobom iz Vaše prošlosti, prenosi “Novi“.

JARAC

Vaša voljena osoba Vas samo iskorištava zbog novca ili nečeg drugog. Ali to možete vrlo lako popraviti sa razgovorom. Još uvijek ima šanse da vas svoje budete savršen par. Slobodni Jarčevi još uvijek pate za svojim bivšim partnerom i ne zanima Vas niko drugi trenutno. CIGANSKI HOROSKOP za FEBRUAR Vam donosi veliku prekretnicu.

VODOLIJA

Pokušajte malo da kontrolišete svoj ponos i popustite voljenoj osobi. Vaš partner ne misli ništa loše i jednostavno za sve stvari u životu morate naći kompromis. Vodolije koje su slobodne će upoznati više zanimljivih osoba preko interneta i nećete znati za koga na kraju da se odlučite. CIGANSKI HOROSKOP za FEBRUAR Vam donosi avanturu.

RIBE

Veza za Vašim partnerom kao da je izgubila onaj stari žar. Uradite nešto da to vratite kao što je na primjer putovanje, zajednički izlasci ili odlazak u prirodu. Razgovarajte o svemu i sigurno ćete ponovo oživjeti strast. Slobodne Ribe će sresti bivšu ljubav na ulici i tu će početi jedna nova priča.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh