Svaštara

BEOGRAĐANIN KOJI IZDAJE STAN NA DAN ZATEKAO KRŠ I LOM KAD JE OTVORIO VRATA: Pogledajte snimak, UŽASNO JE! (VIDEO)

Iznajmljivanje stanova na dan pokazala se kao odlična opcija proteklih godina – kako za vlasnike stanova koji za malo vremena zarade lijepu sumu novca, tako i za sve ljude koji kratkoročno borave u Beogradu i na ovaj način sebi obezbijede prenoćište u prestonici.

Ipak, da nije sve uvijek tako sjajno svjedoči i snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Tviter. Naime, jedan od vlasnika stanova koji iznajmljuje na dan, ostao je šokiran prizorom koji je zatekao nakon što su mu se iz stana iselile osobe koje su tu kratko boravile.

Iako se posjetioci nisu puno zadržali, imali su vremena da naprave ozbiljan krš i lom u stanu koji su iznajmili u jednom elitnom naselju na Novom Beogradu. Vlasnik stana je snimio je havariju koju su napravili, a tom prilikom rekao je da sličan prizor nikada nije vidio u životu.

Primjetno je da su oni za sobom ostavili veliku količninu smeća, koje je bilo razbacano na sve strane. Garnitura, koju je kako vlasnik tvrdi u snimku platio 18 hiljada eura, takođe je uništena, a po njoj su i ostaci sjemenki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh