Svaštara

I ona želi ljubav kao i sve žene – 5 stvari koje bi svaka prevarena žena trebala znati o ljubavnicama

Da budemo jasni, ne postoji opravdan razlog zbog kojeg bi se neko trebao upustiti u aferu sa oženjenim muškarcem, ali i to se dešava.

Žena - Damskajazda.webnoviny.sk

Ali treba da znate da su i žene koje postanu ljubavnice nečije kćerke, sestre, majke ili komšinice. Ovo jeste jedna veoma teška tema, ali svaka žena koja je bila prevarena treba da zna neke stvari o ljubavnicama. 1. I ona osjeća krivicu; Vjerovali ili ne i ljubavnice osjećaju krivicu.

Ako je svjesna činjenice da je njen ljubavnik oženjen ona svakodnevno prolazi kroz tugu i depresiju. Ona osjeća krivicu čak i onda kada njen ljubavnik odluči da provede vikend sa njom, jer zna da ga kući čekaju žena i djeca. Krivica je prati tokom cijele veze i nakon toga.

Mnoge ljubavnice veoma često nisu ni svjesne da je njihov partner oženjen jer se mnogi muškarci trude da sakriju da su u braku. 2. Nikada nije planirala da bude ljubavnica; Svaka osoba je odgovorna za svoje postuške, ali ponekad okolnosti i loše odluke mogu da dovedu do afere.

Malo je vjerovatno da će se na listi ciljeva neke žene naći da želi da bude nečija ljubavnica. Neke žene koje su ljubavnice imaju i svoje porodice koje bi mogle da ugroze uplitanjem u aferu. Postoje i one žene kojima nije problem biti u vezi sa oženjenim muškarcem..

Često će preljubnik svašta obećati svojoj ljubavnici kako bi je zadržao, a neki idu čak i toliko daleko da obećavaju da će se razvesti i oženiti se ljubavicom, što ćesto nije slučaj. 3. I ljubavnice su ljubomorne; Ako je žena postala ljubavnica i zna da joj je ljubavnik oženjen, tada se sigurno osjeća ljubomorno, piše “Infpult“.

Osjeća se ljubomoru svaki put kad on izađe na vrata i ode kući svojoj ženi. Zna da njen ljubavnik ima još jedan život kojeg ona nikada neće biti dio. Osim ako nema vlastitu porodicu, život ljubavnice obično je prilično usamljen te joj se srce slama svaki put kada razmišlja o tome šta njezin ljubavnik radi kod kuće sa suprugom i porodicom.

I ona kao i svaka druga žena, želi da se njen partner ponosi sa njom, da priča o njoj svojim prijateljima i da želi cijelom svijetu da pokaže koliko je voli. 4. Zaljubila se u pogrešnu osobu; Žena koja ignoriše očita upozorenja zbog ljubavi i strasti na kraji će ipak shvatiti da je izabrala pogrešnu osobu.

Može odlučiti ostati u vezi dugo nakon što je shvatila svoju grešku iz bilo kog razloga, uključujući poricanje, strah i, naravno, ljubav. Svima nam se može desiti da se zaljubimo u pogrešnu osobu, poenta je u tome da ljubavnica već zna da je napravila grešku i ostaje u vezi samo zato jer misli da njen ljubavnik želi biti samo sa njom.

5. Vjeruje da sa njim ima budućnost; Ako je zaljubljena u muškarca sa kojim je u aferi ona će uvijek i iznova da traži opravdanja za njega i nadaće se da će on ostaviti svoju ženu zbog nje. Održavanje afere u nadi da će muškarac napustiti ženu nešto je što rade mnoge ljubavnice, a ako prođu godine, ona postaje sve više posvećena vezi, a i bolja u laganju same sebe.

Afera postaje njezina normala. Tajnost postaje njezina normala, a u mnogim će se slučajevima samoliječiti ili se ponašati destruktivno kako bi ublažila krivicu i sram. Biti ljubavnica nije glamurozno. Afera može započeti kao uzbudljiv, romantičan vihor, ali gotovo uvijek završi depresivnom, obeshrabrujućom situacijom. I ljubavnice su poput svake druge žene na svijetu. Ne treba ih nužno ocrnjivati i osuđivati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh