Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka vječito su nezadovoljna sobom

Neki ljudi su po prirodi vrlo opušteni i ne stavljaju ni sebe ni druge pod pritisak, dok su drugi izrazito kritični pa uvijek postavljaju previsoka očekivanja. Vječito su nezadovoljni sobom.

Žena - Infpult.info

Pripadnici ovih horoskopskih znakova vrlo su strogi pa mane teško opraštaju i samima sebi. Uvijek se upoređuju s drugima i iz toga izvuku NAJGORE za sebe.

Rak

Rakovi često gube mnogo vremena razmišljajući o tome što nije u redu s njima. Skloni su poremećajima u ishrani jer se stalno brinu o svojoj težini. Neće se obazirati na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.

Ribe

Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko, a kad se to ne događa, krivicu će svaljivati na sebe i optuživati se da su oni uzrok svega što je pošlo po zlu. Nije im strano kukanje i samosažaljevanje, jer neprestano osuđuju sebe i druge. Prije će oprostiti grešku drugome nego sebi.

Djevica

Djevice za sobom vuku teret krivice, bez obzira na to šta čine. Neće osuđivati same sebe jer misle da su loše osobe, već zbog svega što smatraju da su učinile loše. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogriješile, prepustiće se samosažaljenju i u tišini lizati rane, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh