Svaštara

Horoskop za utorak 12. januar: Blizance očekuje napredak na poslu, dok će ovaj znak biti sklon povredama

Evo šta vam zvijezde danas poručuju!

Horoskop - Dobarglas.ba

OVAN
LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. Moguće su i kadrovske promjene. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko nov ili neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete imati problema sa stabilnošću posla. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i svakim ko vam se dopada. POSAO: Napredak uz pomoć prijatelja ili društvenih veza. ZDRAVLJE: Prehlada disajnih puteva.

RAK
LJUBAV: Očekujte stabilnost u ovoj sferi, što je dobro za one koji su već u vezi. POSAO: Moguća je finansijska dobit i napredak u toj sferi. ZDRAVLJE: Problemi s apetitom.

LAV
LJUBAV: Impresioniraće vas nečije sposobnosti, što će biti dovoljno da se zainteresujete za tu osobu. POSAO: Previranje u ovoj sferi i moguće promjene. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Bićete raspoloženi da razmišljate o ljubavi, a nespremni za ikakvu konkretnu akciju. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. POSAO: Nećete se previše baviti poslom, jer ćete biti skoncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Vjerovat ćete da vam je bliska osoba uskratila nešto što želite, samo da biste imali izgovor za svađu. POSAO: Iskoristite svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRIJELAC
LJUBAV: Moguće je da će vam biti dosadno jer će se vaš avanturizam probuditi. POSAO: Možete doživjeti promjenu koja će vas veoma iznenaditi. ZDRAVLJE: Povrede.

JARAC
LJUBAV: Vaša privlačnost će i danas biti primijećena. POSAO: Bićete vrlo kreativni, a posebno je moguć uspjeh ako se bavite ljepotom i njegom. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače i skloni flertu. POSAO: Dobar period, u kome je vaš radni elan na nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti otvoreni u izražavanju emocija. To će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Bićete nezadovoljni uslovima rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh